Foto: DSDLV / SplashNews.com / Splash / Profimedia

mačka

Udarne fotke fatalne plavuše: Ponovo dominira u izazovnom izdanju, bujno poprsje samo što ne pukne, baš je jaka

Na modnoj pisti je nosila pripijenu, crnu haljinu od lateksa s dubokim dekolteom

Objavljeno: 24.09.2024. 18:19h > 18:21h

L‘Oreal je u ponedeljak organizirao reviju u Parizu čija je tema bila "Osnaživanje žena, inkluzija i sestrinstvo". Na reviji su učestvovale brojne slave zvezde, a među njima i bivša manekenka i voditeljika Hajdi Klum.

Hajdi je svojim izazovnim izdanjem oduševila sve prisutne. Na modnoj pisti je nosila pripijenu, crnu haljinu od lateksa s dubokim dekolteom. Tako je naglasila svoju zavidnu figuru i bujne grudi. Uz haljinu je nosila dijamantski nakit.

Osim Hajdi, na reviji su bile i Kendal Džener, Eva Longoria, Kamila Kabeljo i druge poznate dame.

foto: Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Klum je ove godine napunila 51. godinu, a na društvenim mrežama svakodnevno oduševljava svojim mladolikim izgledom i vitkom linijom. Prošle godine rekla je da svoju figuru održava tako što za doručak jede tri poširana jaja u pilećoj supi, a kako je tada pisao Daily Mail, rekla je kako ne jede više od 900 kalorija dnevno. Međutim, ubrzo je negirala da jede toliko kalorija.

"Kao prvo, želim da kažem da mislim da nikad nisam računala kalorije u životu," rekla je ona tada.

foto: Ziya / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kako zapravo održava liniju otkrio je njen nutricionista Oz Garsija. Rekao je da za doručak najčešće jede belanca, spanać, zelenu papriku, mladi luk i peršun. Uz to jede i sveže voće i pije čaj. Za ručak voli da pojede ćuretinu s basmati pirinčem ili kinoom kao i povrće. Njena večera najčešće se sastoji od lososa sa limunom i lukom, kao i salate.

"Jedem puno. Samo jedem prave stvari. Svaki dan kuvamo nešto drugačije," ispričala je Hajdi ranije. Uz pravilnu ishranu često ide na trčanje, voli da šeta, a bavi se i jogom i tenisom.

Bonus video:

(Espreso/Jutarnji/Kurir/prenela:B.S.)