Naneli i Obradović, Foto: Starsport

na čekanju

Nikom nije jasno šta se dešava sa Nanelijem!

Gde je nestao Amerikanac?

Objavljeno: 24.09.2024. 17:21h > 17:23h

Crvena zvezda i Partizan su kompletirali rostere za sezonu 2024/25, iako se očekivalo da oba beogradska kluba dovedu pojačanje na poziciji četvorke.

Situacija na evropskom košarkaškom tržištu je i dalje jako zanimljiva, a nekoliko imena su itekako interesantni navijačima "večitih".

Doskorašnji košarkaš Partizana Džejms Naneli i dalje čeka na novi angažman. On se nije u najboljim odnosima rastao sa crno-belima, ali Grobari mu ne zameraju ništa i silno su želeli da iskusni Amerikanac produži ugovor.

Naneli i Obradovićfoto: Starsport

To se nije dogodilo, a izgleda mu incident u kome je učestovao tokom finalne serije ABA lige ne ide u prilog. Spominjao se u nekom momentu Virtus, Olimpija, ali nije došlo do dogovora. Naneli je svakako jedno od najzvučnijih imena na spisku slobodnih agenata, o kojima mnogi razmišljaju.

Još jedan bivši igrač Partizana, Frenk Kaminski i dalje nema klub. On se dovodio u vezu sa Parizom, ali i američki centar je i dalje u Americi gde čeka na novi angažman.

Nekadašnji ljubimac Delija Bili Beron je takođe slobodan igrač. Iskusni bek je u poslednje vreme imao dosta problema sa povredama, imao je ozbiljnu operaciju, pa nije došlo do produženja ugovora sa Olimpijom. Ne sumnjamo da će sjajni šuter uskoro pronaći novo "mesto pod suncem", ali pitanje je koliko će mu biti potrebno za povratak u takmičarski ritam.

Bili Beronfoto: Starsport

Mnoge je iznenadilo to što Monako nije produžio saradnju sa iskusnim Džonom Braunom.

Postavlja se pitanje da li je on rešenje za deficitarnu poziciju "četvorke", a mnogi navijači "večitih" bi ga rado videli u Beogradu.

Ipak, problem sa povredom je i razlog zašto je još uvek bez kluba, a ni godine mu ne idu u prlikog.

Među slobodnim agentima su još Dešon Tomas, Riki Rubio, Luk Sikma, Luka Šimanić...

Bonus video:

(Espreso sport)