Voditeljka, Foto: Printscreen Instagram/anapendic

zanimljivo

Postupak voditeljke o kojem svi pričaju: Ovo što je uradila nikome ne bi bilo ni na kraj pameti, bićete bez teksta

Njen stajling oduševio je mnoge

Objavljeno: 24.09.2024. 23:30h

Ana Pendić trudi se da nakon porodične tragedije koja im se dogodila pre nekoliko meseci, kada je njena zaova izgubila život, nastavi sa normalnim životom.

Nova televizijska sezona je počela, a sa njom snimanja nove špice i svašta nešto drugo, a stajling Ane Pendić upravo za jedno snimanje izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama.

Iako smo navikli da je uvek u haljinama koje ističu njenu savršenu figuru, ovog puta voditeljka se odlučila za izađe iz svoje zone komfora i obuče nešto što do sada nikada nije.

Naime, stajling Ane Pendić je pravi muški - crno odelo i leptir-mašna, a damsku notu daje mu samo tanak YSL kaiš koji je zaokružio autfit.

Ništa ni to ne bi bilo čudno jer joj i ovakva modna kombinacija savršeno stoji da nije otkrila čije je to odelo, kao i koliko godina je staro:

- Fun fact - ne morate uvek kupovati nove krpice da biste bili lepi i zadovoljni sobom! Ovo odelo sam pozajmila (bez dozvole) od mog muža, staro je 19 godina i šiveno je po meri za svadbu Sandre Meljničenko.

Kada neko ima stila i ukusa, ume sve da ukombinuje, što je voditeljka sada dokazala. Ne treba se opterećivati konfekcijskim brojevima, krojevima i materijalima.

I modni kritičari složni su u tome da je ovaj stajling Ane Pendić pun pogodak kada želite da izađete iz okvira i šablona i zablistate na malo drugačiji način.

Bonus video:

(Espreso/Hello/Tamara Roksandić/prenela:B.S.)