Balkon, ilustracija, Foto: Michael Mohr / PhotoAlto / Profimedia

čudovište

Monstrum zacementirao ženu u balkon, saopštene stravične vesti: Isplivali prvi detalji, ovo nema ni u horor filmu!

Muškarac priznao je da je ubio svoju devojku i zacementirao njeno telo na balkonu pre 16 godina

Objavljeno: 24.09.2024. 16:28h > 16:37h

Jedan pedesetogodišnji muškarac iz Južne Koreje rekao je lokalnoj policiji da je tupim predmetom udario ženu tokom svađe u stanu u gradu Geoje na jugu zemlje. Zatim je njeno telo stavio u kofer, koji je prekrio slojem cigle i cementa na balkonu stana u kojem su živeli.

Telo žene bilo je pod cementom i ciglom sve do prošlog meseca, kada je vlasnik naručio radove na hidroizolaciji, a otkrio ga je radnik prilikom bušenja, prenose lokalni mediji.

Muškarac koji je ubio ženu nije živeo u tom stanu kada je pronađeno telo žene, ali je ubrzo pronađen i uhapšen. On je policiji rekao da je sa ubijenom ženom živeo pet godina u garsonjeri u Geoju pre nego što ju je ubio 2008. godine, piše BBC.

Nakon ubistva, muškarac je nastavio da živi u tom stanu još osam godina, a potom je uhapšen zbog droge. Stan je od tada prazan, a vlasnik ga je koristio kao ostavu.

Nestanak žene, koja je u vreme ubistva imala tridesetak godina, porodica je prijavila tek tri godine nakon njene smrti. Navodno su izgubili kontakt sa njom, a kada su došli da je traže, rečeno im je da je raskinula sa tadašnjim dečkom i napustila grad.

Policija je saopštila da nastavlja istragu.

Bonus video:

(Espreso/Nova/Preneo: V.Š)