Aleksandar Stanojević, Foto: Starsport©

kraj

Gotovo je, Stanojević više nije trener Partizana!

Crno-beli ostali bez trenera...

Objavljeno: 24.09.2024. 13:43h > 13:47h

Odmah posle visokog poraza u večitom derbiju od Crvene zvezde (4:0) trener Partizana Aleksandar Stanojević podneo je ostavku na tu funkciju, saznaje Telegraf! Stanojević je odluku saopštio čelnicima kluba i sportskog sektora koji će danas raspravljati o tome!

Tako se posle samo četiri meseca okončao mandat Aleksandra Stanojevića, koji je u junu dočekan kao spasilac, shodno rezultatima u prošlosti kada je osvajao titule i dovodio tim do grupne faze Lige šampiona, bio učesnik i Lige konferencije, ali je ovoga puta krenulo po zlu.

Usled eliminacije iz Evrope, iz tri pokušaja i slabog početka u Superligi Srbije, koji je kao vrhunac imao pomenuti poraz u derbiju, odnosno incident u kome je posle utakmice povređen u ispadu huligana i očajne intervencije policije kod svlačionice, odlučio je da se povuče sa mesta trenera.

Aleksandar Stanojevićfoto: Starsport©

Pre toga, navijači su ga već "uzeli na zub", a tokom meča su skadirali da napusti mesto trenera, te da se prodao, na šta je emotivno reagovao na konferenciji za medije.

Stanojević je sa crno-belima imao ugovor na tri godine, ali u fudbalu to nikada nije garancija...

U toku dana se očekuje reakcija kluba iz Humske na pomenuti čin trenera, verovatno i pregovori tim povodom, kao i konačna odluka u vezi sa njegovim statusom.

Bonus video:

(Espreso/Telegraf/Zoran Ivković/Preneo: V.Š)