Ešton Kučer, Foto: Profimedia

"ne sme da kaže"

Nije mogao da podnese da gubi, da je slab, sve mu je bilo poniženje: Ešton Kučer odbio da priča o žurkama Pi Didija

Inače, njih dvojica su 2009. godine bili domaćini Didijeve godišnje „bele žurke“, ali ne postoje zvanični dokazi koji ukazuju na to da je glumac učestvovao u delima zbog kojih je reper uhapšen

Objavljeno: 24.09.2024. 13:24h

Glumac Ešton Kučer odbio je da govori o detaljima zabava koje je organizovao ozloglašeni reper Paf Dedi, koji je nedavno uhapšen zbog sumnja da učestvovao u podvođenju.

Ešton je pre nekoliko godina priznao da je prisustvovao pomenutim žurkama, a kako je sada izbio skandal i podignuta optužnica protiv repera, mnogi su počeli da vrše pritisak na glumca da otkrije sve što zna o ovim događajima.

foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Imam puno toga da kažem što ne smem. Dakle, uh… Priče o Didijevim žurkama, to su neka čudna sećanja“, prenosi Page Six da je kazao glumac.

Inače, njih dvojica su 2009. godine bili domaćini Didijeve godišnje „bele žurke“, ali ne postoje zvanični dokazi koji ukazuju na to da je glumac učestvovao u delima zbog kojih je reper uhapšen.

Kako je rekao, sa reperom se privatno družio, zajedno su gledali fudbalske utakmice, a upečatljivo mu je bilo to što Didi nije voleo da pokaže ni jednu vrstu slabosti.

„On je rekao da će ići da trči sa mnom i otprilike na pola puta mu je ponestalo snage pa me, zbog paparaca, zamolio da neprimjetno ‘usporim‘ kako ne bi izgledalo kao da ne može da trči“, prisetio se Kučer, pa dodao:

„Jednostavno ne može da izgubi. Čak i kad je toliko blizu poniženja, to postaje pokretač“, dodao je glumac.

Bonus video:

(Espreso/Nova)