Aleksandra Prijović, Foto: Printscreen/Instagram/aleksandraprijovic

skupoceno

Nećete verovati koliko je ovaj muškarac platio za Aleksandru Prijović: Ni starlete ne ubiru ovoliko, ona vrištala

Poklon je stigao iz Austrije i to baš na dan njenog rođendana.

Objavljeno: 24.09.2024. 09:59h > 10:04h

Filip Živojinović se ne libi pokazati koliko voli svoju lepšu polovinu, a to je još jednom pokazao kada je birao poklon za Prijin rođendan.

Naime, poklon je stigao iz Austrije i to baš na dan njenog rođendana.

Pevačica nije mogla da veruje kada je ugledala zlatni "ekser" s dijamantima koji ide oko ruke, a koji u milimetar odgovara njenom članku.

- Aleksandra nije želela da od svog rođendana pravi spektakl, već je kao i ranijih godina odlučila da ga provede u krugu najbližih, sa svojim roditeljima, bakom i dekom. Na porodični ručak kod Prijovića otišla je sa suprugom i sinom, a Filip ju je tamo, pred svima, iznenadio malom crvenom kutijicom poznatog brenda - ispričao je izvor blizak pevačici.

FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: M.M./ATAImages
FOTO: © ATA Images
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ
FOTO: Instagram printscreen/aleksandraprijovic

Ugledavši "kartije" plišanu vrećicu, počela je da vrišti od sreće, ne toliko zbog njene vrtoglavo visoke cene, već zbog činjenice da ju je Filip pomno slušao i upijao svaku njenu reč kada mu je govorila da je baš ta narukvica na spisku njenih želja.

- Nije mogla da veruje kada je ugledala zlatni "ekser" s dijamantima koji ide oko ruke, a koji u milimetar odgovara njenom članku. Počela je da plače od sreće, a on ju je zagrlio i poljubio i čestitao joj rođendan. Rekao je da su joj to kupili mali Aleksandar i on jer je ona najbolja mama na svetu. Ove reči su pevačicu još više dirnule, pa je samo kratko prokomentarisala da je najsrećnija žena na svetu - završio je izvor.

Filip Živojinović je na sličan način svojoj izabranici čestitao rođendan i putem društvene mreže Instagram. Objavio je njihovu zajedničku fotografiju iz francuske prestonice, a ispod nje je napisao:

Filip čestitao Priji rođendanfoto: Printscreen/Instagram/f.zivojinovic

"Da još dugo koračamo zajedno! Srećan ti rođendan, mama!"

Nakon intimnog i emotivnog porodičnog ručka Aleksandra i Filip su nastavili s proslavom njenog 29. rođendana, i to ni manje ni više nego na koncertu Tee Tairović. Nasmejani, srećni i zagrljeni, više od dva sata đuskali su u loži beogradske Arene, a društvo su im tom prilikom pravili i pevačica Milica Todorović i šminker Dušan Lazić Laza.

Aleksandra Prijović otkrila je da je ceo dan proslavljala rođendan, a da je bilo veselo i u kolima, na putu za beogradsku Arenu. - Milica Todorović, Filip i ja smo slušali neke "dvojke" u kolima dok smo dolazili. Slavim rođendan uz Teu! Nismo planirali žurku posle, ali to se s nama nikad ne zna - rekla je Prijovićeva kratko

(Espreso/kurir/prenela PV)