Mlada, Foto: Printscreen/Instagram/polkadotpassport

šokiraćete se

Mlada pokazala šta je sve pojela na dan venčanja, svi zaurlali: Trpala u sebe kao da joj je poslednje, šok snimak

Kako je dan dalje odmicao, gosti su uživali u osvežavajućem kupanju u bazenu, pa su se rashladili sočnim sladoledom

Objavljeno: 24.09.2024. 09:16h

Simpatična Nikol je na snimku svog venčanja zabeležila svaki slastan zalogaj koji je pojela u toku svoje svadbe, uz obrazloženje da je vrsna hrana bila jedan od glavnih razloga zašto je venčanje i održala u Francuskoj.

"Čula sam mnogo nevesti kako govore da uopšte nisu stigle da jedu na dan svog venčanja i da su se na kraju osećale vrlo iscrpljeno. Nisam sebi želela da dozvolim ovu grešku. Zaista sam se potrudila da izdvojim vreme za obedovanje tokom dana i uživam u svoj toj divnoj hrani koja je bila pripremljena. Ja sam kreator sadržaja za Instagram i volim da pravim video zapise o tome šta jedem kada putujem. Mislila sam da bi bilo sjajno da napravim taj isti stil videa za dan našeg venčanja i da dokumentujem svu tu neverovatnu hranu koju smo jeli", ispričala je ova Londonka za "Newsweek".

Dok se Nikol ujutru spremala za svoj veliki dan, počastila se malim kroasanom i pecivom punjenim čokoladom, a potom je prešla i na konkretan doručak - kajganu, puter, kozji sir i baget.

Ubrzo je usledila divna ceremonija na otvorenom, nakon čega su zvanice, a i sama Nikol, mogle da se posluže sa ogromne daske na kojoj su bili posluženi sirevi, voće, povrće, pršuta, hlepčići i različite grickalice.

Kako je dan dalje odmicao, gosti su uživali u osvežavajućem kupanju u bazenu, pa su se rashladili sočnim sladoledom. Nikol je pojela dve kugle sladoleda, od marakuje i od slane karamele.

Sledeći krug posluženja uključivao je različite kanapee, najrazličitije ražnjiće od povrća, sira i suhimesnatog, krostine i sendviče sa dimljenim lososom. Kada je došlo vreme za večeru, ova 30-godišnjakinja želela je da atmosfera bude opuštena.

Hrana na venčanjufoto: Printscreen/Instagram/polkadotpassport

"Svi moji snovi o venčanju na otvorenom su se ostvarili. Želeli smo stvarno opuštenu atmosferu za večerom. Umesto nečeg previše otmenog, imali smo roštilj sa različitim vrstama mesa, ribe i mnogo ukusnih priloga", napisala je Nikol u svom videu.

Na kraju su Nikol i njen muž odustali od svadbene torte i odlučili se za tradicionalni francuski slatkiš - krokambuš. Reč je o malim profiterolama naslaganim u formi kule i prelivenim karamel sosom. "Još uvek sanjam o krokambušu koji smo imali umesto torte, bila je to jedna od najboljih stvari koje sam ikada jela", rekla je ova mlada.

Video je prikupio mahom pozitivne komentare - ljudi su bili oduševljeni čitavim konceptom. "Ovako izgleda kada apr ima venčanje kakvo želi i napravi ga intimnim i zabavnim. Baš lepo. Hrana je izgledala ukusno. Plivanje, sladoled i roštilj su bili divna ideja", napisala je jedna žena. No, kao i uvek, bilo je dežurnih kritičara koji su prosipali uvrede, ničim izazvani, tvrdeći da su Nikol gladne oči i da je izelica kojoj je jedini cilj bio da se dobro najede.

(Espreso/blic žena/prenela PV)