Aleksandar Stanojević, Foto: Starsport©

haos

Prve reči Aleksandra Stanojevića! Pojavio se sa flasterima na glavi, jedva se suzdržao da ne zaplače

Emotivna konferencija za medije

Objavljeno: 23.09.2024. 21:23h > 21:37h

Trener Partizana Aleksandar Stanojević pojavio se na konferenciji za medije iako je povređen je u napadu navijača.

Bilo je to nekoliko mučnih minuta za sve koji istinski vole crno-bele boje.

- Dobro veče svima, šta reći posle ovakvog rezultata. Osim da je sramota za sve nas. Za mene najveća. Izvinjavam se svakom navijaču Partizana, što smo dozovlili da ovako izgubimo bez krvi, bez ičega. Zvezda je pokazala klasu iznad nas veliku. Tako da... Preuzimam odgovoronost za sve što se desilo. Žao mi je što smo igrali kod kuće. Eto, to je najteži poraz koji sam doživeo, teško je palo svima. Nemam šta da dodam. Žao mi je što sam došao sa flasterima, ne da dramimo i pričamo.

Aleksandar Stanojevićfoto: Starsport

- Da je bilo 0:0, ne bih ni došao, ali smo izgubili 4:0 pa da ne bude da izbegavam, morao sam da ispoštujem. Nezadovoljni navijači su razbili staklo, pogodilo nas staklo, raseklo me, nije bilo fizičkog obračuna. Staklo se razbilo, imali smo krvi. Malo je neprijatno da ne pravimo neki teatatr ili nešto.

Navijači su mu skandirali da se "prodao".

- Stanoje odlazi je normalna poruka i poštujem poruku navijača. S druge strane, prodao si klub Stanoje, ona ne može na mene da se odnosi nikada. To STanoje odlazi, to ćemo videti, to je najmanje problem. Borio sam se za titulu, igrao sam osminu finala i nemam problem da odem. Nisam neko ko beži od odgovornosti. Ali, da sam se prodao. Kome? - rekao strateg Partizana i jedva se suzdržao da ne zaplače.

Bonus video:

(Espreso sport)