Navodno duh na fotografiji, Foto: CursedEmoji/Reddit

NIJE ZA PLAŠLJIVE

Fotkali se na planinaranju, a onda... Zbog jednog detalja ćete pretrnuti od straha, ovo je presablasno! (FOTO)

Korisnici Reddita pokušali su prikazu objasniti na nekoliko načina

Objavljeno: 23.09.2024. 20:38h

Šta vidite na sledećoj fotografiji? Grupu prijatelja kako veselo pozira tokom nekog planinarskog druženja? Eto, tako se i nama isprva učinilo, ali zatim smo u komentarima na Redditu pročitali informaciju koja nam je pojasnila zašto je fotografija objavljena u kategoriji posvećenoj - duhovima!

Spremni na šok? E, pa dobro pogledajte detalj između devojaka s leve strane, ko se to među njih smestio i pošteno isprepadao više stotina hiljada ljudi na spomenutoj društvenoj mreži.

Viralna fotografija objavljena je u subotu na Redditu, dosad je skupila preko 25 hiljada takozvanih goreglasova, a objavljena je uz napomenu da je nastala u Čileu tokom izleta.

Korisnici Reddita pokušali su prikazu objasniti na nekoliko načina, a najveći dio priklonio se tumačenjima da je zapis fotošopiran, odnosno da su u pitanju dvostruka ekspozicija, igra svetlosti i sena ili pareidolija.

Lično smo se takođe priklonili tumačenju da je sablasna figura plod nečije šale i digitalne obrade zapisa, ali u svakom slučaju ostavljamo vam punu slobodu da se s time ne složite.

Bonus video:

(Espreso/net.hr/M.L.)