Teška nesreća kod Raške, Foto: Printscreen/ Instagram/ 192.RS

tužilaštvo donelo odluku

Određen pritvor vozaču borbenog vozila Vojske Srbije: U teškoj nesreći kod Raške nastradalo pet osoba

U toku istrage biće ispitani svedoci, pribavljanji nalazi i mišljenja veštaka medicinske i saobraćajne struke

Objavljeno: 23.09.2024. 13:18h > 13:22h

Više javno tužilaštvo u Kraljevu koje vodi istragu povodom saobraćajne nesreće koja se dogodila u subotu popodne na putu Raška-Kraljevo u kojoj je učestvovalo vozilo "ford" i vozilo Vojske Srbije, gde je nastradalo petoro ljudi od kojih je troje dece, oglasilo se saopštenjem.

- Više javno tužilaštvo u Kraljevu je dana 23. septembra 2024. godine donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv M. V. iz Niša zbog postaojanja osnovne sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja na štetu D. L., mal. L. L., L. L. i M. L. kao i D. K. Nakon saslušanja osumnjičenog, a po predlogu Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu istom je od strane za prethodbni postupak Višeg suda u Kraljevu određen pritvor - navodi se u saopštenju tužilaštva.

FOTO: RINA
FOTO: Printscreen/Instagram/192.rs
FOTO: Printscreen/ Instagram/ 192.RS
FOTO: RINA

- U toku istrage biće ispitani svedoci, pribavljanji nalazi i mišljenja veštaka medicinske i saobraćajne struke, te preduzete i druge dokazne radnje za kojima se ukaže potreba. Nakon sprovedene istrage Više javno tužilaštvo u Kraljevu doneće odluku o kojoj će javnosti biti blagovremeno obaveštena.

Bonus video:

(Espreso/Kurir/Prenela: N.J)