Harison Ford, Foto: United Archives / ZIK Images / imago stock&people / Profimedia

tuga

Bolestan i Harison Ford! (FOTO)

Tokom ceremonije, Ford je ostavio otiske ruku u cementu, a kada je počeo da se potpisuje na zahvalnici, svi su primetili da mu s desnom rukom nešto nije u redu

Objavljeno: 23.09.2024. 13:16h > 13:18h

Slavni glumac, koji je nedavno primio nagradu Dizni legenda, prestižno priznanje pojedincima, koji su izvršili značajan uticaj na "Diznijevu zaostavštinu", postao je glavna tema zbog svog zdravstvenog stanja.

Legendarni 82-godišnji Harison nagrađen je za značajan doprinos Lucasfilmu, ppartner firmi kompanije Dizni. Kako je rečeno, ovaj studio mu je posebnmo zahvalan za kultne uloge Hana Soloa u "Zvezdanim ratovima" i za rolu Indijane Džonsa, najpoznatijeg arheologa i avanturiste na svetu.

Tokom ceremonije, Ford je ostavio otiske ruku u cementu, a kada je počeo da se potpisuje na zahvalnici, svi su primetili da mu s desnom rukom nešto nije u redu.

"Ne izgleda dobro", "Čestitam mu, ali srce mi se kida kad ga vidim tako nemoćnog", bili su neki od komentara, a preneo je Mejl onlajn.

"Da li je još neko zabrinut kao ja? Vidi se da desnu ruku skoro ne kontroliše", dodao je jedan Harisonov fan.

"Teško je da gledam kako moj omiljeni glumac stari", napisali su mnogi.

Da je ljubav između holivudske zvezde i njegovih obožavatelja obostrana, pokazao je glumac.

"Volim život koji ste mi dali. Volim ljude s kojima sam imao priliku da radim. U ovom poslu niko ne opstaje predugo sam. Saradnje su važne, bez obzira ko smo i šta radimo. Sve ove priče na kojima sam radio su za vas, o vama, o nama. Imati priliku raditi u tom području za mene je privilegija", poručio je Ford, koji jeviše od dve decenije u braku s Kalistom Flokhart, čuvenom, između ostalog, po ulozi Ali Mek Bili.

U intervjuu Kalista je otkrila da i dalje umeju jedno drugo da "uplaše" lažnom bubom.

"Često jedno drugo plašimo i tako što iskačemo iz ćoškova, a onda oboje umiremo od smeha. Ponekad mu stavim plastičnog pauka u posudu s kockama leda. Osveti mi se tako što posle dve nedelje, dok je on odsutan iz kuće, ja nađem gumenog škorpiju u posteljini", ispričala je glumica.

Njih dvoje su se upoznali 2002. godine, na 59. dodeli Zlatnih globusa, ona je, kao slučajno, prosula piće na njega, a onda su počeli i da se zabavljaju. U tom trenutku, Harison je imao 60, a Kalista 38 godina.

Zabavljali su se osam godina, a onda su se 2010. godine i venčali.

Harison iz prvog braka s Meri Markart ima dvoje dece, Bendžamina i Vilarda. Nakon razvoda 1979. godine, oženio je Melisu Metison i sa njom je dobio sina Malkolma i ćerku Džordžiju. Taj brak je okonačan 2004. godine, a Harison je prihvatio i Kalistinog usvojenog sina Lijama.

Bonus video:

(Espreso/MailOnline)