Ljubav?, Foto: Profimedia

neverovatna priča

Optužio je da ga je prevarila, a on vodi dvostruki život: Saznala je za to kada ga je...

Udati se za nekoga je kao započeti potpuno novo poglavlje u životu kada ne delite samo svoje svakodnevne trenutke sa partnerom, već i svoje snove, izazove i najdublja osećanja, a kada se to poverenje naruši, bol je prevelika

Objavljeno: 23.09.2024. 10:29h

Jedna žena na društvenoj mreži podelila je kako njen partner živi dvostrukim životom sa tajnom porodicom. Šokantno otkriće došlo je iz objave na Fejsbuku - tako je otkrila da njen muž nije samo oženjen nekom drugom, već ima i dete sa drugom ženom.

Sa svojim mužem je u braku već 10 godina i imaju dvoje dece, međutim on dosta putuje navodno zbog posla i često nije tu, inače nesrećna žena je otkrila i da boluje od polno prenosive bolesti zbog koje je optužena za neverstvo od strane njega.

Kada je na jednoj grupi na Fejsbuku htela da ostavi komentar, videla je sliku jedne od korisnica na kojoj je nasmejano pozirala sa njenim mužem. Pronašla je profil dotične korisnce i otkrila ne samo da su u braku sa istim čovekom, mada se predstavlja drugim imenom, već i da obe imaju decu sa njim.

foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

Stupila u kontakt sa njom i došla je do šokantnog otkrića, dok ona nije znala da postoji druga žena, ta druga žena je znala da postoji ona. Istog momenta je zatražila razvod, a njen muž nije ni na trenutak pokušao da je zaustavi ili objasni situaciju, već je izabrao svoju novu, drugu porodicu.

Ono što je najviše zabolelo nesrećnu ženu je to što je odbio da plaća alimentaciju i otišao tako daleko da je čak pretio i otkazom kako ne bi imao primanja i stoga ne bi bio u obavezi da ima daje bilo kakav novac.

Bonus video:

(Espreso/Stil)