Koraima Tores, Foto: Printscreen/Instagram/lacoraima

dobro došla

Legendarna Kasandra sletela u Beograd! Ovo je prvo što je izjavila, pa poslala poljubac

Ona bi inače, trebalo da se priključi ekipi popularne serije "Igra sudbine" kao specijalni gost.

Objavljeno: 22.09.2024. 23:56h > 00:03h

Kolumbijska diva i glumačka legenda Koraima Tores, nezaboravna Kasandra iz istoimene serije, upravo je sletela na beogradski aerodrom letom iz Pariza.

Čuvena Kasandra bila je iznenađena i oduševljena brojnim novinarskim ekipama, a na dobrodošlicu našeg novinara kratko je poručila: - Hvala! Vrlo sam uzbuđena i srećna što sam ovde. Očekujem sve ovde - rekla je popularna Kasandra šaljući nam poljupce.

Ona bi inače, trebalo da se priključi ekipi popularne serije "Igra sudbine" kao specijalni gost.

FOTO: instagram/@lacoraima
FOTO: instagram/@lacoraima
FOTO: Printscreen Instagram/lacoraima
FOTO: Printscreen Instagram/lacoraima
FOTO: Instagram/lacoraima
FOTO: Printscreen Instagram/lacoraima

Koraimin dolazak je potez koji će nesumnjivo podići seriju na još viši nivo, kao i spektakl za srpsku publiku kroz spoj nostalgije, kada je Kasandra zaludela svet, i savremenog, modernog duha koji nosi "Igra sudbine". Slavna Kolumbijka u Beogradu će boraviti tri dana, a njena prisutnost na setu serije izazvala je ogromno interesovanje.

"Koraima je ostavila dubok trag u srcima publike u Srbiji kada je tumačila Kasandru. Mnogi pamte njen upečatljiv lik i emocije koje je prenela na ekran. Kada sam prvi put predložila da bi bilo sjajno da Koraimu dovedemo u "Igru sudbine", svi su bili za," rekla je glumica Aleksandra Belošević, koja je među prvima predložila ideju o njenom angažovanju.

Podsetimo, zbog ogromne popularnosti koju je stekla u našoj zemlji tokom emitovanja "Kasandre" devedesetih godina, Koraima je 1997. godine posetila Srbiju, a kako je kasnije u i intervjuima navodila iz naše zemlje ponela je najlepše uspomene. Srbiju je zapamtila po gostoprimstvu, ali i ljubavi koju je dobila od obožavalaca.

(Espreso/kurir/prenela PV)