Policija, Foto: EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

horor priča

Rumun ubio snaju, pa se obesio na istom mestu kao i njegov brat: Ono što se stoji za svega ledi krv u žilama

Mlada žena se plašila čoveka koji će joj, kako se ispostavilo, postati dželat

Objavljeno: 22.09.2024. 21:02h

Ubistvo praćeno samoubistvom dogodilo se u selu u okrugu Vilča u Rumuniji. Muškarac star 39 godina, koji je imao psihičke probleme, ubio je svoju snaju, a potom se obesio. Komšije kažu da je među njima tinjao dugogodišnji sukob. Žena je čak imala nalog za zaštitu protiv napadača.

"Znam da je često odlazila u policiju i prijavljivala probleme. Nekoliko puta su ga vodili na psihijatriju", rekao je jedan komšija.

Strašne scene dogodile su se prošle noći, u mestu Peušešt-Megljaš. Nakon što je svoju ćerku, učenicu drugog razreda, ostavila kod bake, žena, koja je radila u veterinarskoj apoteci, vratila se kući ne sluteći šta će se desiti.

Mlada žena se plašila čoveka koji će joj, kako se ispostavilo, postati dželat. Imala je i nalog za zaštitu, a napadaču je bilo zabranjeno da joj priđe na manje od pet metara. Ipak, morala je da prolazi kroz njegovo dvorište kako bi stigla do svoje kuće.

Bez obzira na posledice, 39-godišnji muškarac je pratio snaju. Izbio je sukob između njih, koji je brzo eskalirao. Obuzet besom, muškarac je nasrnuo na ženu.

Prema nekim izvorima, pronađena je zadavljena.

Kada je shvatio šta je učinio, vratio se u svoje dvorište i obesio.

"On je bio vrlo konfliktan sa snajom koja je živela pored njega. Bila je mirna devojka, tako je znam, povučena, uvek na svom mestu", ispričale su komšije.

Kao scenario iz horor filma, pre dve godine se i brat ovog muškarca, inače muž ubijene žene, obesio na istom mestu gde je 39-godišnjak sebi oduzeo život prošle noći.

Bonus video:

(Espreso/Telegraf.rs/M.P./Preneo D.M.)