Glumica, Foto: Print Screen Youtube/Delta Video

zanimljivo

Ko bi rekao da ona puni 73 godine? Srbi je obožavaju, bila u braku sa ovim moćnim čovekom, a snahu joj svi znamo

Iza sebe ima dugu i uspešnu karijeru

Objavljeno: 22.09.2024. 11:41h > 11:44h

Čuvena glumica Ljiljana Dragutinović rođena je na današnji dan, 22. septembra 1951. godine u Prokuplju, piše Vikipedija.

Dragutinovićeva je završila Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, u karijeri je dobila veliki broj nagrada, a televizijska publika je pamti po sledećim ulogama:

"Više od igre", "Tito i ja", "Srećni ljudi", "Stižu dolari", "Bela lađa", "Istine i laži", "Kolo sreće", "Tajne vinove loze"...

foto: Print Screen Youtube/smeh_je_lek

Bila je u braku sa Miloradom Vučelić sa kojim je dobila ćerku Anu i sina Branislava. Njihova deca danas su uspešni ljudi.

Ćerka Ana je pozorišna rediteljka, u braku je i ima dva sina, a sin je Branislav bez obzira na to što ne voli mnogo da se eksponira, privukao je veliku pažnju kada je ušao u vezu sa Marijom Kilibardom sa kojom čeka dete.

Ljiljana je jednom prilikom za medije govorila o deci i o tome kako ih je vaspitavala.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Da li mi smeta to što su zbog moje popularnosti i deca medijski eksponirana? Meni to ne smeta, ali njima verovatno nije svejedno. Oboje su odrasli ljudi. Ja sam njih vaspitavala donekle, a odnekle vaspitavaju oni mene, i to je normalno. Trudim se da ne ličim na svoje roditelje i da od silne brige ne postanem dosadna" rekla je glumica za medije prenosi Stil i dodala je:

"Kada sam bila mala, razmišljala sam: 'Ma, samo vi pričajte, ja teram po svom'. Tako verovatno i moja deca razmišljaju. Moramo imati sluha za svaku novu generaciju koja dolazi. Poštujem svoju decu, osluškujem ih i, verujte mi, prosto istražujem koji bi trenutak bio najpovoljniji da im nešto kažem."

Bonus video:

(Espreso/B.S.)