Omar Borkan Al Gala, Foto: Printscreen/ Instagram/ omarborkan

KAD SE SKINE...

Ovom Arapinu ni sam Apolin nije ravan: Vreli kadrovi izvajanog tela mame na greh, a kad mu vidite bivšu... (FOTO)

Omar Borkan Al Gala je irački preduzetnik, model, glumac i fotograf, a postao je planetarno poznat 2013. godine i to zbog neobičnog skandala

Objavljeno: 22.09.2024. 11:42h

Mladi Arapin Omar Borkan Al Gala redovno privlači pažnju medija zbog svog atraktivnog izgleda zbog kog je čak i ispaštao u svojoj zemlji.

Omar Borkan Al Gala je irački preduzetnik, model, glumac i fotograf, a postao je planetarno poznat 2013. godine i to zbog neobičnog skandala.

Tada se pisalo da je zbog svoje lepote proteran iz Saudijske Arabije. To se dogodilo tokom jednog festivala u Rijadu dok je Omar stajao za svojim štandom.

"Neke devojke su me prepoznale zbog angažmana koje sam imao kao model i okupirali su moj štand, tražeći autograme i fotografije. Međutim, meštanima se to nije dopalo, posebno nadležnim organima, pa su došli i ljubazno me zamolili da napustim festival", rekao je on, prenosi Insajder.hr.

Navodno, postojala je "opasnost" da se gošće festivala zaljube u njega.

Kasnije je delegacija Saudijske Arabije objavila saopšenje u kom je rečeno da od Borkana nikada nije traženo da napusti državu, već samo festival, jer u njihovoj državi važi pravilo da žene ne komuniciraju s muškarcima koji nisu iz porodice.

Tako je on dobio titulu najlepšeg Arapina na svetu.

Inače, Omar se bavi manekenstvom od svoje 18. godine i bio je zvezda različitih modnih revija. Bio je u braku sa Jasmin Oveidom, modnom dizajenerkom iz Jordana sa kojom ima i sina.

Posle razvoda, svoj ljubavni život uspeva da drži u velikoj tajnosti, pa se ništa ne zna sem da je posvećen razvoju karijere.

Bonus video:

(Espreso/ Superžena/ Prenela: T.M.)