Mesto teške nesreće na putu Kraljevo-Raška, Foto: RINA

ODREĐENO ZADRŽAVANJE

Uhapšen vozač vojnog vozila zbog teške nesreće kod Raške! Ministarstvo unutrašnjih poslova otkrilo nove detalje

Na putu između Kraljeva i Raške u mestu Bojanići, danas oko 13.20 časova dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su se sudarili vozilo Vojske Srbije i putnički automobil, i tom prilikom je poginulo pet osoba, a jedna je teško povređena.

Objavljeno: 21.09.2024. 20:58h > 21:01h

Zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Kraljevu zadržala vozača M. V. (1970) koji je upravljao vozilom Vojske Srbije, saopštilo je večeras Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu na dalje postupanje, naveo je MUP.

Podsetimo, na putu između Kraljeva i Raške u mestu Bojanići, danas oko 13.20 časova dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su se sudarili vozilo Vojske Srbije i putnički automobil, i tom prilikom je poginulo pet osoba, a jedna je teško povređena.

foto: RINA

Smrtno su stradali vozač i putnici u putničkom automobilu, D. L. (1991), L. L. (2014), L. L. (2017), M. L. (2023) i D. K. (1997), dok je M.L. (1992) zadobila teške telesne povrede.

Bonus video:

(Espreso/ Nova/ Prenela: T.M.)