Detalj sa večitog derbija, Foto: Starsport

bez dlake na jeziku

Bivši fudbaler Zvezde šokirao: Partizan dobija derbi, ko je rekao da je ovo najbolji tim od Barija?!

Prognoza koja će izazvati dosta reakcija

Objavljeno: 21.09.2024. 17:58h > 18:04h

Bivši fudbaler Milko Đurovski je u prošlosti nosio dresove Partizana i Crvene zvezde, a pred 174. okršaj "večitih" imao je potpuno neočekivanu prognozu.

On smatra da će crno-beli izvojevati pobedu u Humskoj, uprkos problemima koji se gomilaju.

- Mislim da će Partizan da pobedi Zvezdu u derbiju. Oba kluba su brend i derbi je posebna utakmica, nebitno da li je neko od rivala prvi ili poslednji. Smatram da Partizan može da pobedi i da mu je to dobra prilika da se vrati u život. Oduvek navijam za Zvezdu, ali volim i Partizan. Dok sam bio u Zvezdi, nisam voleo crno-bele, jer to je logično, Ali, u Humskoj sam proveo četiri godine i bilo mi je fenomenalno. Sada smatram da će Partizan pobediti i to ćete videti u ponedeljak - rekao je Đurovski za "Informer".

Milko Đurovskifoto: Youtube / Printscreen

Smatra da ovaj tim Zvezde ne može da se poredi sa onim iz Barija...

- Neko je izjavio da je ovo najbolji Zvezdin tim od Barija. Uopšte se ne slažem sa tim. Recimo, tadašnji tim je građen godinama, dovedeni su Prosinečki, Savićević i ostali. U Zvezdi je problem što su većina igrača stranci. Malo je naših igrača. Stranci ne znaju šta je derbi, oni igraju jer su plaćeni. Partizan ima drugi problem. Ne mogu da shvatim da godinama imaju problem samim sa sobom. Nije mi jasno što u oba kluba dolaze stalno isti treneri, kao da drugi ne postoje. Ipak, sve to na terenu u ponedeljak neće igrati nikakvu ulogu.

Utakmica između Partizana i Crvene zvezde na programu je u ponedeljak od 19:00 časova u Humskoj.

Bonus video:

(Espreso sport/Informer)