Vesna Zmijanac, Foto: M.M./ATAImages

mnoge interesuje

Dugo se šuškalo o penziji Vesne Zmijanac, a onda se saznalo ovo: Evo kakve prihode ima pevačica, ovo nije tražila

Pevačica je otvoreno govorila

Objavljeno: 21.09.2024. 13:00h

Folk pevačica Vesna Zmijanac, gostovala je na Kurir televiziji jednom prilikom i tada se dotakla uvek aktuelne teme, a to je nacionalna penzija.

Nije redak slučaj da se neka javna ličnost pobuni što joj pravo na istu nije priznato, pa je Zmijančeva sada objasnila neke stvari.

- Nisam pratila, nisam ni zagledala zašto su oni zaslužili, a mi nismo. Ali neka njih, ti koji dobiju nacionalnu penziju nemaju i neki drugi izvor prihoda. Mi još uvek dosta dobro radimo i mislim da ću do kraja mog života raditi, jer drugačije neću moći. Ja kažem, neću više i ne mogu i onda budem kući sedam dana i razbolim se. Čim uzmem mikrofon i zapevam, meni posle toga nije ništa i to tako traje 3-4 dana do sledećeg pevanja. Što znači da pevanje leči - istakla je Vesna.

foto: M.M./ATAImages

A na pitanje, da li smatra da bi ona ostvarila pravo na nacionalnu penziju da se prijavila, imala je šta da kaže.

foto: M.P./ATAImages

- Ti koji primaju nacionalne penzije moraju da imaju zasluge. Da sam se bavila time sigurno bih dobila i ja. Videla sam da za nju treba prema nekom spisku hiljadu i nešto koncerata, solistički što i ja imam. Mada ja to nikada nisam tražila, ja imam normalnu penziju što sam sama sebi uplaćivala. Takođe i dosta toga stiže sa mog Jutjub kanala što mi je obezbedila Nikolija. Dugo je do tada neko drugi to uzimao - zaključila je Zmijanačeva.

Bonus video:

(Espreso/Srbija danas/prenela:B.S.)