Američka policija, Foto: EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

osveta

Osveta "anđela iz pakla": Novom dečku bivše žene zapalio džip od 100.000 evra, ispod pronašli i ručnu bombu

Istraga je pokazala da iza flambiranja luksuznog džipa stoji roker koji je u bekstvu, a navodno je motiv osveta zbog seksualne afere

Objavljeno: 21.09.2024. 09:30h > 09:32h

U Kelnu je usred noći izgoreo skupoceni džip "BMW X6", a veruje se da je pripadnik Anđela pakla Erkan A. zapalio vozilo da bi se osvetio novom dečku njegove bivše partnerke.

Da stvar bude još gora, dok su vatrogasci gasili buktinju, ispod luksuznog terenca ugledali su neeksplodiranu ručnu bombu.

Došli su specijalisti Državne kriminalističke policije (LKA) koji su oko BMW-a, koji košta preko 100.000 evra, postavili vreće sa peskom kako bi obuzdali eksploziju. Zatim su kontrolisano detonirali granatu. Eksplozija je izazvala da se terenac po drugi put zapali...

Istraga je pokazala da iza flambiranja luksuznog džipa stoji roker koji je u bekstvu, a navodno je motiv osveta zbog seksualne afere.

Sumnja se da je David K. iz Hurta započeo vezu sa bivšom partnerkom ozloglašenog rokera Erkana A. (37) iz Anđela pakla. Roker je u bekstvu od 2015. godine zbog ubistva u Kelnu, a veruje se da se trenutno nalazi u Turskoj. Priča se da se razbesneo zbog nove afere svoje bivše da je od Davidu K. tražio 100.000 evra kao "kompenzaciju".

Veruje se da je prethodno unajmio muškarce koji su prvo ispalili nekoliko hitaca na kuću Davidovih kao upozorenje, a potom i na zgradu u kojoj on živi.

Pošto mu David navodno nije isplatio 100.000 evra koje je Erkan tražio, ovaj je naredio da Davidu unište "BMW". Međutim, ispostavilo se da BMW ne pripada Davideu, već njegovom prijatelju, te da ga je ovaj vozio samo s vremena na vreme.

"Dve pucnjave ocenjujemo kao pokušaj ubistva. Nije isključeno da je roker uključen u sve. Trenutno proveravamo da li postoji veza između pucanja na kuće i pronađene ručne bombe", rekao je viši javni tužilac Kelna Ulrih Bremer, prenosi Bild.

Bonus video:

(Espreso/Telegraf.rs/I.N./Preneo D.M.)