Rovinj, Foto: WMG

svečanost

Wireless Media Group organizovala okupljanje u Rovinju: Istarski specijaliteti i sjajno društvo u konobi Veli Jože

Najfotogeničniji grad Mediterana Rovinj ponovo je domaćin Weekend Media festivala

Objavljeno: 20.09.2024. 23:24h > 23:37h

Najfotogeničniji grad Mediterana Rovinj ponovo je domaćin Weekend Media festivala, koji okuplja vodeće predstavnike medijskog i poslovnog sveta. U okviru festivala kompanija (WMG) Wireless Media Group, lider u oblastima digitalnih transformacija i medija u Srbiji i regionu, organizovala je tradicionalno okupljanje u konobi “Veli Jože”, poznatoj po svom autentičnom šarmu i vrhunskoj istarskoj kuhinji.

Večeras je konoba “Veli Jože” bila domaćin poslovnim partnerima, saradnicima i prijateljima WMG-a. Gosti su uživali u izvanrednoj atmosferi, koju je dodatno obogatio DJ Sword, poznati umetnik Endi Špada, svojim muzičkim nastupom.

FOTO: WMG
FOTO: WMG
FOTO: WMG
FOTO: WMG
FOTO: WMG
FOTO: WMG
FOTO: WMG
FOTO: WMG
FOTO: WMG
FOTO: WMG
FOTO: WMG
FOTO: WMG
FOTO: WMG
FOTO: WMG
FOTO: WMG
FOTO: WMG

Veče je bilo obeleženo delikatesama istarske kuhinje, a gosti su s oduševljenjem uživali u svakom zalogaju i gutljaju vina sve do kasnih sati. Ambijent konobe i prijatan ugođaj stvorili su idealno okruženje za razmenu ideja i jačanje poslovnih veza.

„Naša tradicija okupljanja tokom Weekend Media festivala nastavlja se i ove godine. Ovo je prilika da se zahvalimo našim partnerima i prijateljima na dugogodišnjoj saradnji, kao i da zajedno uživamo u izuzetnoj atmosferi koju Rovinj pruža“, izjavili su iz WMG-a.

Pogledajte foto-galeriju i doživite atmosferu ove nezaboravne noći.

Bonus video:

(Espreso/Promo)