Džoni, Foto: Printscreen/Tik-Tok/_johnnyamerica

šta vi mislite?

Ovo ni u ludilu ne bi pomislio: Pozvao devojku na dejt, ona dovela i drugaricu, a onda je usledio haos (VIDEO)

Džoni je u viralnom videu ispričao kako je ostavio devojku sa kojom je dogovorio sastanak i njenu drugaricu jer su naručile skupu hranu na njegov račun

Objavljeno: 20.09.2024. 22:36h

Američki Tiktoker koji objavljuje pod profilom "Johnny America" u viralnom videu ispričao je kako je ostavio devojku s kojom je otišao na dejt i njenu prijateljicu jer su naručile skupu hranu na njegov račun.

Objasnio je kako je dogovorio sastanak s devojkom koju je uočio na aplikaciji za upoznavanje Hinge, a ona je predložila da se nađu u hibachi restoranu, u kojem se poslužuje tradicionalan japanski gril na drvenom uglju.

Međutim, devojka je na dejt dovela i svoju prijateljicu pa ga upitala može li ona ostati s njima, a on se složio s tim, smatrajući da baš i nema puno izbora. Devojke su naručile "surf and turf", koji se sastoji od kombinacije morskih plodova i mesa, a zatim i nekoliko pića, uključujući i aperitive, dok je Džoni naručio samo piletinu s pirinčem.

Otišao iz restorana a da nije platio račun

"Ove devojke misle da sam glup. Ali nisam. Znam šta se događa", komentarisao je. Kada je stiglo vreme za plaćanje računa, devojke su rekle da će sve platiti jednom karticom. Džoni je iskoristio priliku pa zamolio konobaricu da spakuje ostatke hrane i rekao da mora u WC, no umesto toga odvezao se kući.

"Pozvale su drugog naivčinu da plati njihov račun"

Džoni je u novom videu objasnio da se sledećeg dana vratio u restoran kako bi se uverio da je račun plaćen, no saznao je kako devojke nisu platile račun, već neki drugi muškarac, otprilike 30 minuta nakon što je otišao. "Pozvale su drugog naivčinu da plati njihov račun i on je to zaista učinio", ispričao je u videu koji je izazvao pažnju na TikToku.

"Ispravno si postupio, samo me zanima da li te je kontaktirala nakon toga", "Čini mi se da im to nije bio prvi put", "Izbegao si plaćanje i pojeo ostatke, totalno si u plusu", neki su od komentara.

Momci, šta biste vi uradili?

Bonus video:

(Espreso/najzena/T.M.)