Bakina reakcija na venčanju, Foto: Printscreen/Tik-Tok/brittanyldalena

NEVEROVATNO

Ovakvo nešto još niste videli! Mlada se pojavila u kratkoj venčanici, a onda se njena baka od šoka... (VIDEO)

Britani Delejna iz Fresna u Kaliforniji, transformisala je venčanicu, "iz treće generacije" u savremeni dvodelni set

Objavljeno: 20.09.2024. 16:35h

U svetu gde tradicija često gubi bitku sa modernim trendovima, jedna mlada pronašla je savršen način da spoji staro i novo, te prepravljanjem bakine venčanice ostavila mnoge u šoku.

Reakcija bake na venčanicu

Britani Delejna iz Fresna u Kaliforniji, transformisala je venčanicu, "iz treće generacije" u savremeni dvodelni set. Vintadž kremasti model venčanice star 50 godina, prvobitno nošen od strane njene bake, a zatim i njene majke, pretvoren je u savremeni savršeni komad koji je čak i na internetu posta viralan.

U objavljenom snimku na TikToku, koji je prikupio više od 13,4 miliona pregleda, vidi se kako mlada ulazi u crkvu i zasenjuje sve prisutne svojim prelepim haljinom, posebno baku koja nije mogla da sakrije suze radosnice.

"Znala sam da će biti u potpunom šoku i da će je bez obzira na sve, svi voleti" rekla je.

Kada je ušla, njena baka je povikala: "O, Bože, nema šanse!".

Baka i unuka su se zagrlile, a potom otkrile da su podjednako bile počastvovane što je haljina poslužila za ovako posebnu priliku.

Tokom generacija, haljina je prolazila kroz prepravke koje su odgovarale stilu svake mlade. Iako je njena baka prvobitno kupila venčanicu s dugim rukavima i visokim izrezom, Britani je prilagodila haljinu sa srcolikim izrezom i kratkim rukavima, ukrašenim perlicama.

S obzirom na to da je manja od svoje majke i bake, znala je da će biti neophodne značajne izmene kako bi haljina savršeno pristajala ali zajedno sa krojačicom u tome je uspela.

"Bukvalno si isekla venčanicu, užas"

Ipak, mnogi korisnici društvenih mreža su bili nezadovoljni preobrazbom, nazivajući je "Shein-ifikovanom". Bez obzira na negativne komentare, Britani ostaje ravnodušna, jer zna da njena porodica ceni ono što je učinila.

"Bukvalno si isekla venčanicu, užas", "Plakala bih da mi unuka to uradi", "Ranije je sigurno bila bezvremenska naslednica; ne bih mogla to da uradim", "Ali šta je sa sledećom generacijom?", glasili su njihovi komentari.

Međutim, neki su ipak razumeli i podržali njenu ideju.

"Mislim da je ovo prelepo! Mojoj majci bi bilo drago da vidi da se njena haljina ponovo koristi, čak i ako bi to značilo da je treba skratiti", "Volim što svaka generacija doda nešto svoje", pisali su oni.

Bonus video:

(Espreso/blic/T.M.)