Foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

jeste li među njima

Njima stiže bolji život do kraja septembra! Čuveni astrolog izdvojio 2 znaka, za njih se sve menja

Prema tvrdnji astrologa, nije da će se stvari za njih tek tako preokrenuti, ali će imati mnogo prilika - samo ako ih mudro iskoriste.

Objavljeno: 20.09.2024. 14:30h

Međutim, prema astrologu Karol Star, postoje dva horoskopska znaka koja će u septembru osetiti veliko poboljšanje u životu.

Prema tvrdnji astrologa, nije da će se stvari za njih tek tako preokrenuti, ali će imati mnogo prilika - samo ako ih mudro iskoriste.

Kao što je Starova objasnila u svom "TikTok" video-snimku, Bik i Vodolija su u poslednje vreme iskusili mnoge prepreke, međutim, stvari počinju da se okreću u njihovu korist i to nije samo puka sreća.

foto: Igorr Norman / Alamy / Alamy / Profimedia

1. Bik

Bikovi su imali nekih problema tokom poslednjih nekoliko meseci, ali će njihova sreća uskoro početi da se okreće, jer će uvideti veliki rast u oblastima u kojima su stagnirali. Međutim, nemojte samo da očekujete da će stvari da vam padnu u krilo, jer kao i bilo šta u životu, postoji potreba za napornim radom i trudom, od kojih, srećom, Bik ne beži.

Ono što je sigurno je da se ovog meseca stvari ubrzavaju za Bikove, posebno zato što već rade na nekim planovima i započinju nešto novo. Zato se i prognozira da Bikovima septembar donosi napredak i ubrzavanje stvari. Bikovi će da se kreću od nečeg potpuno novog do "cemenetiranja" situacije. To je zato što su najduže čekali svoj trenutak. Bilo da je vaš cilj karijera, neki životni plan ili veza, pripremite se - jer ovo je vaše vreme da zablistate!

2. Vodolija

Septembar otvara vrata za veliki napredak kod Vodolija. Prema astrologu, mnogo toga ima veze sa nečim "novim" što donosite na svet. To bi mogla da bude nova ideja, novi proizvod ili usluga, ili možda, pak, radite na nečem u svom životu što nikada niste radili.

Sigurno je da će Vodolije ovog meseca da iskorače iz svoje zone udobnosti, ali ne treba da brinu previše o tome, jer ih prati laka energija, zbog čega se neće osećati nervozno ili neprijatno. Svakako ste spremne na promenu.

I to nije sve. Vodolije treba da očekuju da će da dožive i neki oblik ljubavi nakon što su najduže radile na svom duhovnom putu. Što je sjajno, jer ne samo da ste uspešno izlečili sebe, već sada nosite i energiju te ljubavi i visoke vibracije kako biste izlečili i druge.

(Espreso/ona/Your tango/Prenela PV)