Kaća Pereira, Foto: NRS / Zuma Press / Profimedia

HOROR NAD HORORIMA

Ovo je Kaća koja je pokosila devojčice svojom "mečkom": Proletela kroz 2 crvena svetla, pa se pravila luda! (FOTO)

Kaću su uslikali u sredu uveče, nakon stravične nesreće, kojoj je prethodilo njeno divljanje "mercedesom GLA" i prolazak kroz čak dva crvena svetla

Objavljeno: 20.09.2024. 12:01h

Kaća Pereira (44), koja se tereti da je svojim mercedesom u sredu udarila grupu dece koja su bila na ekskurziji u Italiji i tom prilikom ubila dve devojčice, ponašala se nezainteresovano i hladno na mestu nesreće, a policiji je govorila kako nije ona odgovorna za tragediju.

Kaću su uslikali u sredu uveče, nakon stravične nesreće, kojoj je prethodilo njeno divljanje "mercedesom GLA" i prolazak kroz čak dva crvena svetla.

Dok je stajala kraj uništenog vozila u mestu Lido di Kamajore u blizini Pize, Kaća se češkala po glavi, ležerno držeći torbicu preko ruke, sa nezainteresovanim izrazom na licu, navodi Bild.

Kaća se tereti da je u sredu, oko 19 časova, projurila brzinom od 80 kilometara na čas kroz dva crvena svetla i vozilom udarila grupu pešaka. Prvo je naletela na tri devočjice iz Nemačke, koje su došle na ekskurziju u Italiju. Na licu mesta su stradale dve devojčice stare 17 i 19 godina, dok je njihova drugarica povređena.

Automobil je potom nastavio da se kreće i udario je u drugu grupu pešaka. Tom prilikom je povređeno još najmanje šest osoba, od kojih je jedna u kritičnom stanju. Kaća i njen saputnik prošli su bez povreda.

Bild navodi da se Kaćin automobil zaustavio tek kada je udario u parkirane automobile.

FOTO: Paglianti/Fotogramma / Zuma Press / Profimedia
FOTO: Riccardo Dalle Luche / AFP / Profimedia
FOTO: Paglianti/Fotogramma / Zuma Press / Profimedia

"Ničeg se ne sećam"

Prema pisanju lista "La Nazion", Kaća se, kada su ekipe hitne pomoći i policije stigle na lice mesta, pravila da ništa ne zna.

"Pogrešili ste, nisam ja, nije moja krivica", govorila je Kaća mucajući zbunjeno.

Svedoci tvrde da je delovala krajnje odsutno.

"Oči su joj bile tako sitne, ne znam da vam objasnim. Neko je pokušao da je protrese, a ona je samo rekla: 'Ništa ne osećam'. Držala se za ručni zglob i jaukala je od bolova", ispričao je svedok.

Iz policije su saopštili da nije utvrđeno da je Kaća imala alkohola ili narkotike u krvi. Kaća je navodno pričala kako se ničega ne seća.

Kaća, koja je rodom iz Brazila, ali živi i radi u Italiji, tereti se za dva ubistva. Ona je nakon nesreće odvedena u bolnicu, gde su joj konstatovane lakše telesne povrede, nakon čega je puštena kući. U međuvremenu joj je određen kućni pritvor.

Kaća Pereirafoto: NRS / Zuma Press / Profimedia

Prema pisanju italijanskih medija, u trenutku tragedije u "mercedesu" je sa Kaćom bila još jedna žena, koju će policija takođe ispitati o svim okolnostima nesreće.

Policija u međuvremenu pregleda snimke sigurnosnih kamera i traga za svedocima nesreće.

Bonus video:

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)