Jovana Jeremić, Foto: Printscreen Instagram/jeremicjovana

najavila

Jovana Jeremić odlazi u vojsku! Diže ruke od Pinka i ide da služi Srbiji? Postaje glavni komandant

Mnoge poznate ličnosti otkrile su da podržavaju odlazak u vojsku, a oglasila se i voditeljka Jovana Jeremić.

Objavljeno: 20.09.2024. 11:22h > 11:26h

Otkako je predsednik Srbije potpisao saglasnost o redovnom vojnom roku, strasti o tome se ne smiruju.

Mnoge poznate ličnosti otkrile su da podržavaju odlazak u vojsku, aoglasila se i voditeljka Jovana Jeremić.

Kako je otkrila planira da se priključi vojsci.

Jovana Jeremićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Vrlo verovatno ću se priključiti vojsci, biću tamo glavni komandant. Ovi aktuelni vojnici mogu slobodno da pakuju kofere jer stiže Jovana Jeremić. Videće oni ko je pravi vojnik i ko je pravi lider. Specijalac sam sa posebnog odeljenja srpskog novinarstva, za vanredne situacije. Mene zovu kada je kamenje u vatri i kada je potrebno da se to kamenje izvadi - istakla je samouvereno Jovana.

Jovana je naglasila da joj se ne dopada stav roditelja koji na sve načine pokušavaju da zaštite dete od teških vojnih vežbi i obaveza.

- Znaš ono kad mama žali sina, pa mu završi da bude u biblioteci, a posle se hvali da je odslužio vojni rok. Kakva je to vojska?! To nije vojnik, to je bibliotekar, koga ona laže?! Prema tome, možda ću i ja da odem u vojsku, u smislu ovog ženskog vodnog reda ili kako god se već to zove - poručila je Jovana.

"Posle Amerike više ništa neće biti isto"

FOTO: Printscreen/RTV Pink
FOTO: Printscreen/RTV Pink
FOTO: Printscreen/RTV Pink
FOTO: Printscreen/RTV Pink

Jeremićeva je priznala da je poslednjih dana posebno uzbuđena zbog odlaska u Ameriku na predsedničke izbore, koji će se održati u Vašingtonu.

- Trećeg novembra putujem u Ameriku, vežbam svaki dan. Posle Amerike više ništa neće biti isto, ovo je prvi odlazak, a onda ide drugi, pa treći, pa svetska karijera Jovane Jeremić - kaže voditeljka, koja se vrlo pažljivo priprema za susret sa Trampom.

- Uveliko biram stajling. Engleski već odavno znam, ali ga usavršavam svakodnevno. Za debate između Donalda Trampa i Kamale Haris engleski mora biti na najvišem mogućem nivou.

Šarmantna voditeljka priznala je da je Donald Tramp baš po njenom ukusu.

- Tramp je odličan, ne bih ja tu ništa menjala! Ne bih imala ništa protiv da popijemo jedan proseko. Izvela bih ga u grad, a onda bih mu pokazala televiziju Pink - zaključila je Jovana za kraj.

(Espreso/blic/Informer/Prenela PV)