Kjara Petrolini (22), Foto: Printscreen/ Facebook

HOROR

Mlada mama (22) ubila dvoje novorođenčadi: Zakopala svoje bebe u dvorištu, a njena izjava je JEZIVA! (FOTO)

Devojka Kjara Petrolini (22) optužena je da je u razmaku od godinu dana ubila dvoje novorođenčadi, koje je rodila u svojoj kući u provinciji Parma.

Objavljeno: 20.09.2024. 10:43h

Prvo zakopano dete je sin Kjare Petrolini, devojke optužene za čedomorstvo i prikrivanje leša, i njenog dečka. Ovo je potvrđeno nakon DNK testa, prenose italijanski mediji. Rezultat na koji se čekalo više od 10 dana stigao je sinoć kasno, a u ovom trenutku, za mladu ženu - koja je trenutno pod istragom - može biti zatražen pritvor.

Ranije je potvrđeno i da je beba, koja je pronađena zakopana u avgustu u dvorištu kuće, takođe sin osumnjičene i njenog dečka. Kjara je, inače, studentkinja prava.

Meštani mesta Traversetolo, u provinciji Parma, i dalje su u neverici zbog svega što se dogodilo.

- Mi nismo zajednica koja ćuti. Moj apel je da svako ko nešto zna - progovori. Ako neko to nije uradio iz straha, vreme je da se obrati istražiteljima. Svaki detalj može biti od koristi da se razjasne stvari - poručila je gradonačelnica Simone Dal'Orto putem medija.

Kjara je navodno rekla da se sama porodila kod kuće i zakopala decu, ali u mestu raste sumnja u to.

"Nemoguće da je radila sama!"

- Nemoguće je da je to uradila sama - rekla je Sonja, majka njenog dečka, koji tvrdi da nije znao ni za jednu trudnoću.

Međutim, tužilaštvo iz Parme u saopštenju od 16. septembra navodi da niko nije bio svestan trudnoće, čak ni njena porodica i otac dece, devojka nije išla kod ginekologa i porodila se sama kod kuće, bez ičije pomoći.

Kjara je na saslušanju rekla kako je mislila da je dete rođeno 7. avgusta mrtvorođeno, ali su prvi rezultati obdukcije ovo demantovali, zbog čega je pokrenuta istraga ubistva.

Bonus video:

(Espreso/Telegraf.rs)