Kejt Midlton i princ Vilijam, Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

ŠTA JE OVO?

Vilijam vara Kejt sa ovim poznatim muškarcem? Skandalčina u kraljevskoj porodici, šuškanja su sve glasnija! (FOTO)

Nedavni video koji je Kejt Midlton objavila kako bi javnosti saopštila da je završila sa hemioterapijama i da je fokusirana na poptuni oporavak od raka izazvao je poptuno suprotan efekat od onog koji su britanski monarsi želeli da postignu

Objavljeno: 19.09.2024. 12:16h

"Prljavi geni" britanske monarhije sežu u davnu istoriju, ali najviše se pamte oni koje ima kralj Čarls III, a koji su "presudili" princezi Dajani. I koliko god da brakovi naslednika krune delovali idlično, zbog genetike se na njihove postupke u ljubavnim odnosima oduvek gledalo podozrivo. I kada je većina sveta Harija podrobnije upoznola nakon napuštanja palate i odricanja dužnosti, pa shvatila da je mnogo sličniji pokojnoj majci, nego nevernom ocu, oči su bile poptuno uprete na Vilijama i njegove "avanture".

Nedavni video koji je Kejt Midlton objavila kako bi javnosti saopštila da je završila sa hemioterapijama i da je fokusirana na poptuni oporavak od raka izazvao je poptuno suprotan efekat od onog koji su britanski monarsi želeli da postignu. Usiljena predstava o porodičnoj sreći, kako su mnogi opisali sadržaj videa, kao da je signalizirala da u braku princa i princeze od Velsa nešto veliko nije u redu, ali da za potrebe pozitivne slike u svetu moraju da "odglume" idilu bračne zajednice.

"Problemi 'pojeli' Vilijama, jedan od najvećih veza sa oženjenim muškarcem"

Mnogo je iznetih teorija, mnogo nagađanja, mnogo neutemeljenih pretpostavki, a "novi izgled" princa Vilijama mnogima služi i kao potvrda za sumnjičava promatranja, s obzirom na to da tako mršav, što bi se u Srbiji reklo "uskukao", izgleda kao da su ga problemi "pojeli". Jedan od najvećih, kako se sve glasnije priča, jeste njegova veza sa Džejsonom Knaufom, nekadašnjim izvršnim direktorom fodancije princa i princeze od Velsa, kao i bivšim sekretarom za odnose sa javnošću Hari i Megan, koji je u jeku skandala njihovog odlaska u Ameriku vojvotkinju od Saseksa optužio za maltretiranje.

Princ od Velsa mu je nakon toga dodelio prestižni orden poručnika Kraljevskog viktorijanskog reda i baš je Vilijam bio taj koji mu je uručio medalju na svečanosti u Vindzoru.

Princ Vilijam i Džejson Knauffoto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Džejson je, kako piše "Graziadaily.co.uk" oženjen, ali se ne zna ko je njegov suprug, s obzirom na to da nekadašnja desna ruka kraljevske porodice svoj privatni život drži u izuzetnoj tajnosti, a poznato je samo da njegov izabranik živi i radi u inostranstvu.

Princ Vilijam i Džejson Knauffoto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Paparaco fotografije iz gej restorana u Poljskoj podrivaju glasine

Glasinama o Vilijamovim sklonostima ka istom polu doprinose i paparaco fotografije, koje su nastale u martu prošle godine tokom njegovog kratkog putovanja u Varšavu.

Naime, najbliži saradnici princa Vilijama odlučili da rezervišu sto u jednom popularnom restoranu, koji je na internetu veoma poznat kao "prostor za homosekusalce".

Mnogi muškarci su oduševljeno snimali princa, koji je delovao prilično opušteno, prilazili su mu i fotografisali se sa njim i sve izgledalo je kao da prilično uživa.

Bonus video:

(Espreso/ Zena.blic/ Viktor Veličković/ Prenela: T.M.)