Pogledajte kako čuvar u zatvoru "odmerava" Vejda koji je osuđen na smrtnu kaznu, Foto: Tiktok printscreen

SVIMA ZAPALO ZA OKO

Čuvar zatvora pohotno odmerava Vejd Vilsona od glave do pete: Ubica sve vreme to zna, pogledajte šta mu radi! VIDEO

Vilson je prvi osuđeni ubica u Floridi koji je poslat na smrtnu kaznu nakon kontroverzne promene zakona koju je potpisao guverner Ron DeSantis

Objavljeno: 19.09.2024. 11:19h > 13:04h

Vejd Vilson je prvi osuđeni ubica koji je osuđen na smrt u Floridi nakon promene zakona "DeSantisa". Postao je poznat i po tome da je hladnokrvno prihvatio smrtnu kaznu bez suza, uzdignute glave.

Vejd Vilson je prevežen u zatvor u kome se izvršavaju smrtne kazne. On je prebačen iz zatvora u okrugu Lee u Fort Majersu u Zatvor Union Correctional Institution u Raifordu u petak, gde sada čeka izvršenje kazne.

DeSantis je u aprilu 2023. godine potpisao zakon koji je smanjio zahtev za preporuku smrtne kazne od strane porote sa jednoglasne odluke na 8-4 glasanje u korist.

FOTO: Printscreen Youtube / Law&Crime Trials
FOTO: TikToK/ wadewilsonus
FOTO: Printscreen Youtube / Law&Crime Trials
FOTO: Printscreen Youtube / Law&Crime Trials
FOTO: Printscreen / FOX 4
FOTO: Printscreen / FOX 4
FOTO: Printscreen / FOX 4
FOTO: Printscreen / FOX 4
FOTO: Printscreen / FOX 4
FOTO: Printscreen / FOX 4
FOTO: Printscreen

Stručnjaci tvrde da je ova promena pretvorila suđenja i preispitivanja u "klasičnu igru slučaja" za one koji se suočavaju sa smrtnom kaznom.

Njegovi fanovi ipak još uvek nisu odustali od Vejda, pa i dalje objavljuju snimke i razgovore sa raznim devojkama. Ovaj video je nastao u julu, kada je Vejd osuđen, ali se još uvek nije znalo da će dobiti smrtnu kaznu.

Devojka Džesi je definitivno najveći Vejdov fan, a pritom je kako kaže, ludo zaljubljena u njega.

- Tuširam se jednom nedeljno, mogu da koristim telefon samo jednom nedeljno petkom, advokat kaže da ne može ništa da uradi, on je jedan običan lenji starac, a ni nemam redovne obroke pritom, kaže nezadovoljni Vejd koji verovatno misli da je u hotelu.

Nakon toga, Džesi kaže kako će mu poslati novac.

- Srce mi se cepa i kuca pojačano kad čujem kako se osećaš, ovo nije u redu, ovo je kršenje ljudskih prava. Učiniću sve što je u mojoj moći da ti pomognem, zvaću tvog advokata odmah, rekla mu je zabrinuta Džesi.

Na drugom snimku se čuje kako Vejd pita Džesi da li joj je zadnjica bila mokra dok se tuširala.

- Uh kako bih voleo da te udarim po toj mokroj zadnjici, rekao joj je Vejd kroz smeh.

Ono što žene takođe dele na TikToku je snimak na kome se vidi kako čuvar "odmerava" Vejda ne jednom od suđenja.

Pogledajte snimak ispod:

Podsećamo, u junu je devet od 12 porotnika u Vilsonovom slučaju preporučilo smrtnu kaznu za ubistvo Melton, dok je 10 preporučilo smrt za ubistvo Ruiz.

U Floridi je 274 muških zatvorenika na smrtnoj kazni smešteno u Zatvor Union Correctional Institution u Raifordu, koji ima kapacitet od 1.486 zatvorenika. Raiford je grad u okrugu Union, smešten u severnom delu okruga i jugozapadno od Dženksovila.

Bonus video:

(Espreso/J.R.)