Rada, Milan, Foto: Damir Dervišagić

ŠOKANTNO

Posle 10 godina otkriven razlog raskida Rade Manojlović i Milana Stankovića: Zbog ovog muškarca je rasturila vezu!

Poznata kao neko iskreno ispriča i lepe, i one manje lepe stvari iz svog života Rada Manojlović je otkrila zbog čega su i kako raskinuli.

Objavljeno: 19.09.2024. 10:48h > 11:01h

O vezi Rade Manojlović i Milana Stankovića brujala je cela Srbija, a onda je posle 5 godina usledio neprijatan raskid.

Malo ko je znao da je do raskida došlo jer se Rada zaljubila u drugog muškarca, što je kasnije i priznala.

- On je meni i tad bio sve. I sa njim sam mislila da će to biti do kraj života. Sto posto sam bila sigurna. Volela sam ga i on mene. Mnogo smo se mi voleli. Pet godina smo mi bili u vezi, živeli zajedno - prisetila se Rada tog perioda koji je za nju bio jako lep i dan danas ne krije da se uz Milana Stankovića osećala lepo, da joj je bio i ostao velika podrška.

Poznata kao neko iskreno ispriča i lepe, i one manje lepe stvari iz svog života Rada Manojlović je otkrila zbog čega su i kako raskinuli.

FOTO: prentscreen/youtube/Zvezde Granda
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Printscreen Instagram
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages

- Ne mogu da kažem ni da je on kriv, ni da sam ja kriva. Užasno je izgledao raskid. Toliko užasno da ne znam i da li je trebalo. Nismo se mi nikada ni udaljili. Mi smo do posljednjeg dana živeli zajedno i sve je bilo super. Ali nekako ja sam, valjda, tim svojim ponašanjem i uljuljkivanjem napravila od njega neću reći dete, nego kao, eto, da sam moja majka. Možda sam ja izgubila neki osećaj muškarca, rekla je, a onda priznala da se tokom zajedničkog života zaljubila u drugog.

- Ali se desilo to da sam se ja zaljubila u drugog. Nisam ni znala da je moje srce slobodno za drugog. Na kraju, kad sam ja počela da razmišljam o drugome, meni je bilo krivo. Ja sam htela da se ubijem. Jako mi je bilo teško jer je u meni, borila se ta neka strast koja se kao probudila i nešto što ja imam, što znam da je... Ne, nije krivica, nego što znam da neću imati sa drugim.

Ipak, Milan Stanković od nje nije saznao da se zaljubila u tom trenutku u košarkaškg skauta Momira Gajića.

Rada i Momirfoto: Aleksandar Jovanović Cile

- Da, neko mu je javio. Ali, ne, ne slike neke, sačuvaj Bože.? Ne, ne, ne. Moga auta parkiranog tamo negde. Tako da sam ja mislila da nema šanse. Ali, verovatno, po mom ponašanju... Znaš, ja sam stvarno osoba koja ne može neke stvari da krije. Ja kad se ohladim, ja se ohladim i ne krijem ni za javnost. Ja sam toliko očigledna kad promenim ponašanje. Jednostavno, nešto nije u redu, videlo se. I mnogo mi je krivo što sam dozvolila nekim strastima da prevladaju. Opet kažem, ne mogu da se kajem. Svako je meni doneo nešto u život, neko iskustvo i nešto sam naučila iz svake veze - ispričala je Manojlović.

Rada je nakon raskida uplovila u vezu sa Momirom Gajićem koji se nije mnogo eksponirao. O njihovoj vezi se naširokolo pričalo. Bili su zajedno tri godine, a onda su se rastali. Sa njene strane bez teških reči, dok se o njegovim izjavama da ne treba biti sa pevačicom polemisalo.

Rada je nakon toga bila u ljubavi sa kolegom Harisom Berkovićem o kojem je u javnosti pričala otvoren.

(Espreso/blic/prenela PV)