Melanija Tramp, Foto: AP

ŠOK, ŠOK, ŠOK!

Ovo su skandalozne fotke nage Melanije Tramp: Zanosna Slovenka k'o od majke rođena, trebaće vam vode i šećera!

Melanija Tramp u sredu se na Instagramu osvrnula na svoju nekadašnju manekensku karijeru, pomenuvši fotografije na kojima je pozirala naga, a koje su svojevremeno naišla na burne kritike u amerčkoj javnosti.

Objavljeno: 19.09.2024. 10:29h > 17:02h

Melanija Tramp (54), bivša prva dama Amerike, osvrnula se na svoje golišave fotografije nastale tokom njene manekenske karijere. Lepa Slovenka progovorila je o kontroverznim slikama tokom svoje poslednje promotivne objave vezane za njene predstojeće memoare "Melanija".

Melanija Tramp u sredu se na Instagramu osvrnula na svoju nekadašnju manekensku karijeru, pomenuvši fotografije na kojima je pozirala naga, a koje su svojevremeno naišla na burne kritike u amerčkoj javnosti.

"Zašto ponosno stojim iza svog golog manekenskog rada?", napisala je.

"Još bitnije pitanje je, zašto su mediji odlučili da ispituju zašto slavim ljudsko telo na modnom fotografisanju? Zar više nismo u stanju da cenimo lepotu ljudskog tela?", dodala je.

FOTO: Profimedia
FOTO: Tanjug / Ap
FOTO: EPA / ERIK S. LESSER
FOTO: EPA/HARISH TYAGI
FOTO: AP
FOTO: Profimedia

Melanijin glas je prikazan pored slika poznatih umetničkih dela sa golim figurama, uključujući Mikelanđelovog "Davida", "Kupačica", Pola Sezana i "Ledi Godivu" Džona Kolijera.

"Kroz istoriju, vrhunski umetnici su poštovali ljudski oblik, izazivajući duboke emocije i divljenje. Trebalo bi da poštujemo svoja tela i prihvatimo bezvremensku tradiciju korišćenja umetnosti kao moćnog sredstva samoizražavanja", tvrdi gospođa Tramp na Instagramu.

Podsetimo, Melanija Tramp je pozirala gola za francuski časopis za odrasle 1995, a zatim ponovo u privatnom avionu Donalda Trampa za britanski "GQ" 2000. godine.

U vreme snimanja za "GQ", izlazila je sa Donaldom Trampom oko dve godine. Venčali su se 2005. godine.

Fotografije, od kojih nijedna nije prikazivala golotinju sa prednje strane, ponovo su isplivale u javnost i postale goruća tema uoči predsedničkih izbora 2016.

Fotograf Antoan Verglas rekao je tada za "ABC News" da je Melanija insistirala da se ne vidi da je potpuno gola tokom ovog provokativnog fotosešna. "Melanija je bila veoma uzdržana osoba. Ona definitivno nije bila neko koga biste videli u noćnim klubovima ili često izlazili", rekao je on.

Celu seriju fotografija možete pogledati OVDE.

Podsetimo, Melanija Tramp je nedavno najavila svoje memoare dramatičnim crno-belim video snimkom na mrežama, rekavši da je vreme da kaže svoju perspektivu, odnosno "istinu", kako to ona naziva.

Bonus video:

(Espreso/ Zena.blic/ Aleksandra Isailović/ Prenela: T.M.)