Kruzer, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO!

Prodala imovinu da bi krstarila i na dan polaska svet joj se srušio: Zabranili joj ukrcavanje, razlog bizaran

U grupi WhatsApp, ona je izrazila svoje razočaranje zbog četvoromesečnog kašnjenja polaska

Objavljeno: 19.09.2024. 09:13h > 09:18h

Amerikanka Dženi Feniks prodala je svoju imovinu da bi putovala svetom na kruzeru. Ali ona je samovoljno odlučila da otkaže svoje planove, jer joj je bilo zabranjeno da se ukrca na brod. Razlog? Žalba u WhatsApp porukama.

Dženi Feniks (68) sa Floride prodala je svu svoju imovinu da bi provela tri godine na krstarenju „Villa Vie Odyssey“, putujući svetom. Ali njeni snovi su brzo uništeni jer joj je zabranjeno da se ukrca na brod za krstarenje. Razlog su bile poruke koje je slala putem komunikacijske aplikacije VhatsApp, prenosi hrvatski „Index“.

Kruzerfoto: Profimedia

U grupi WhatsApp, ona je izrazila svoje razočaranje zbog četvoromesečnog kašnjenja polaska koja je poremetila njen plan da pokupi stvari iz Majamija. Takođe izrazila je zabrinutost da bi se radovi na brodu mogli nastaviti i nakon polaska, zbog čega bi bila primorana da koristi privremenu kabinu. Nakon što su poruke poslate, obaveštena je da je njen ugovor raskinut zbog „ponašanja koje negativno utiče na moral zajednice“.

Kati Vilalba, glavni operativni direktor kompanije za krstarenje, rekla je da su primili desetak pritužbi na neprestane pritužbe i negativan stavn Dženi. Američka, ipak, tvrdi da nikada nije bila gruba i da su to bili privatni razgovori. Prema njenim rečima, frustracija putnika je eskalirala zbog stalnih kašnjenja i da su joj se mnogi zahvalili jer je postavljala važna pitanja u njihovo ime, piše „Index“.

Bonus video:

(Espreso/Nova/M.L.)