Nikol Kidman, Foto: Youube printscreen / playnowplay

šok

Šok, poznata plavuša bila intimna sa bivšim mužem najbolje drugarice: Sve prštalo,tvrde da je neprijatno za gledati

Nikol i Naomi vezuje prijateljstvo dugo 30 godina.

Objavljeno: 19.09.2024. 09:11h > 09:13h

Nikol Kidman i Lijev Šrajber imali su scenu seksa u seriji The Perfect Couple.

Ovo ne bi bilo čudno da glumica nije najbolja prijateljica sa Naomi Vots koja je od 2005. do 2016. bila sa Šrajberom i sa njim dobila dvoje dece.

Fanovi komentarišu da je zbog ove činjenice možda bila neprijatna atmosfera na setu. Nikol i Naomi vezuje prijateljstvo dugo 30 godina.

"Gledao sam prvu epizodu "The Perfect Couple" i odjednom sam se setio da je Šrajber koji glumi muža Nikol Kidman, bio u vezi sa Naomi Vots, jednom od njenih najbližih prijatljica.... vau", "Moramo da pričamo o tome kakav je doživljaj bilo snimanje za Nikol i Lijeva s obzirom na to da se on rastao od njene najbolje prijateljice", "Pitam se kakva dinamika je bila među njima jer je ona najbolja prijateljica njegove bivše", komentariše se.

Lijev Šrajberfoto: Profimedia

Ostali su naglasili da je Nikol razgovarala sa Naomi pre snimanja serije i da ju je pitala šta misli o tome da sa Šrajberom glumi ljubavni par. Mnogi hvale takav rasplet događaja.

FOTO: Billy Bennight / ADMedia / Profimedia
FOTO: Billy Bennight / ADMedia / Profimedia
FOTO: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia
FOTO: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Uvek proverimo jedna sa drugom, mi smo najbolje prijateljice", rekla je Naomi za Entertainment Weekly tokom Međunarodnog filmskog festivala u Torontu i dodala: "Bilo je vrlo ljubazno od nje što me je pitala".

Naomi Vots još nije gledala seriju, ali je izjavila: "Očajnički želim da pogledam jer su svi oduševljeni. Upravo je premijerno prikazana pre dva dana. Jako se radujem tome. Videla sam najavu. Izgleda fantastično".

Podsetimo, Naomi Vots je sada u braku sa glumcem Bilijem Krudapom. Lijev Šrajber oženjen je Tejlor Najsen, sa kojom je dobio dete.

(Espreso/blic žena/prenela PV)