Foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

sve zanima

Da li znate koja poza "izluđuje" vaš horoskopski znak? Prepustite se uživanju i doživite najbolje iskustvo

Ako niste sigurni koja je poza za vas, evo šta kaže horoskop

Objavljeno: 18.09.2024. 21:31h

Razne se*s poze parovi isprobavaju u želji da pronađu onu koja im najviše odgovara, izaziva najveći užitak i postaje nova omijena za oboje!

Ako niste sigurni koja je poza za vas, evo šta kaže horoskop - pronađite idealnu za sebe i partnera ili partnerku!

Ovan U sek*u su Ovnovi hrabri, pa je za njih savršena "ples u krilu" poza. Već iz imena je jasno - neka muškarac sedne na stolicu sa naslonom, žena sedne na njega i obgrli ga nogama. Užitak će biti veći ako oboje malo izviju leđa unazad.

foto: Profimedia

Bik Bikovi vole klasične stvari, i uživaće u misionarskoj pozi, što ne znači da će žena Bik samo ležati i pustiti da muškarac sve radi. Ona je ta koja će diktirati tempo, ili ga iznenaditi nežnim uvrtanjem bradavice ili (pažljivim) grebanjem po leđima. Blizanci Maštoviti i energični, uvek traže nešto zabavno i drugačije u krevetu! Prema horoskopu, odgovara im poza "plug" - žena leži na stomaku na ivici kreveta, tako da su joj noge u vazduhu, muškarac prodire otpozadi držeći je za noge. Rak Užitak Raka je nepredvidiv, jer nekada uživa u nežnosti, a već sutradan u grubljoj igri. Poza "kaubojke" je zato idealna, u njoj žena "jaše" muškarca i diktira tempo, brzinu i jačinu. Za malo drugačiji užitak, obrnite ovu pozu - muškarac leži i žena je na njemu, ali mu je okrenula leđa!

foto: Andrei Bordeianu / Panthermedia / Profimedia

Lav Dramatičan i razigran, Lav obožava predigru koja će raspaliti strast, ali potom voli poze u kojima su partneri što bliže. "Kašike" je super poza za Lavove - oboje leže na strani kao "poređane" kašike u fioci, muškarac prodire otpozadi. Devica Preciznu, pedantnu Devicu oduševiće neočekivane i komplikovane poze! Probajte ovu zabavnog imena "tigar koji stoji, zmaj koji čuči". Ko li smišlja ova imena? U svakom slučaju, žena je na sve četiri ali na samoj ivici kreveta, dok muškarac stoji tokom odnosa. Drugačija i zabavnija verzija "dogi stajl" poze. Vaga Strast Vage, kao i Lava, rasplamsaće poljupci i predigra, Vaga nije znak koji uživa u sek*u na brzaka osim ako baš nema vremena. Probajte "lotus" poziciju. Muškarac sedne u "turski sed", žena sedi na njemu i obavija ruke i noge oko njega. U ovoj pozi nema mnogo intenzivnog prodiranja, brzine i žestine, ali itekako ima užitka!

foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Škorpija Obožava avanturu i eksperimente! Horoskop ovde ne može previše da vam pomogne, samo zato što je Škorpija nepredvidiva i uvek raspoložena za nešto novo. Kako da razbuktate strast? Menjajte pozu svaki put kada vodite ljubav, Škorpija će biti presrećna! Strelac Strelcu prija mešavina nežnosti i "divljine", strast je veliki deo svake sfere njihovog života. Isprobajte poze u kojima nije važno da li je žena gore ili dole, važno je da promenite ugao prodiranja - umesto da budete lice u lice ili u "dogi stajl" pozi, Strelca će oduševiti poze zarotirane za 45 stepeni u odnosu na uobičajeno. Recimo, žena leži ali na strani, digla je gornju nogu, a muškarac je drži za nogu i prodire. Jarac Razigran i samouveren, Jarac će zablistati u neobičnim pozama! Isprobajte pozu koja se zove "majmun" - muškarac leži, a privukao je kolena grudima, dok žena kontroliše akciju čučeći na njemu, okrenuta leđima.

foto: Buradaki Alamy Alamy Profimedia

Vodolija Nema inhibicija, nema zabranjenih stvari, to je za Vodolije jednostavno način života! Se*s sa Vodolijom je kao odlazak u zabavni park - ne znate šta će se dogoditi, "vožnja" je nepredvidiva, i često su tu i igračke! Ribe U sek*u vole da budu romantične i suptilne. Omiljena poza im je "magična planina". Oboje sedite i savijte noge, oslonite se na podlaktice, zatim se primaknite jedno drugom tako da on može da prodire. Oboje ovde kontrolišete brzinu i jačinu radeći kukovima.

Bonus video:

(Espreso/Mondo/prenela:B.S.)