Foto: Buradaki Alamy Alamy Profimedia

pogledajte

Dnevni horoskop za 19. septembar: Za Škorpije se ovo neće dobro završiti, Bik će biti nagrađen, a vas ovo čeka

Dnevni horoskop za 19. septembar 2024 - posao, ljubav i zdravlje.

Objavljeno: 19.09.2024. 05:40h

Dnevni horoskop za 19. septembar:

OVAN

Da biste pronašli rešenja koja tražite, sve što vam je potrebno je malo samoće. Posle ćete biti u mogućnosti da se ponovo družite s prijateljima i dobro se provedete. U porodičnom krugu, pomešana osećanja, ali je najvažnije da budite iskreni prema sebi.

BIK

Vaš rad će biti nagrađen, ali u timskim aktivnostima moraćete da se prilagođavate napretku drugih. Pokušajte da budete realni u pogledu svojih mogućnosti i ne odbacujte tuđa mišljenja koja izgledaju validna. Veče puno romanse i intime.

foto: Buradaki Alamy Alamy Profimedia

BLIZANCI

Konačno možete da posao obavite onako kako vi mislite da je najbolje. Pružite drugima mogućnost da se pokažu, pa će se i vama otvoriti mnoga vrata i za vas. Pazite na svoju potrošnju, malo ste skloni rasipanju, to bi mogao da bude problem. U emotivnom polju, nagrade i uživanje.

RAK

Lako ćete rešiti sve probleme koji se pojave u radu. Na porodičnom okupljanju nemojte spominjati stvari koje su prošle, čak i ako to znači mnogo truda sa vaše strane. Potpuno ste zadovoljni u romantičnoj vezi, to je danas glavni utisak.

LAV

Danas ćete uživati u okruženju pogodnom za malo izgladite neke nesporazume i razjasnite razne situacije s partnerima ili kolegama. Ne izostavljajte ništa, ali uradite to sa potrebnim taktom. Na emotivnom polju sve će biti harmonično i zadovoljavajuće.

DEVICA

Vaše dobro rasuđivanje i sposobnost komunikacije pomoći će u efikasnom radu, pa upisujete dosta dobrih "bodova". Budite malo progresivniji u ekonomskim pitanjima, sputava vas konzervativnost. U porodičnim pitanjima, pratite svoje kriterijume do maksimuma.

foto: Andrei Bordeianu / Panthermedia / Profimedia

VAGA

Miran radni dan, u kome će dominirati saradnja i razumevanje. Iako se bavite kompleksnim pitanjima, lako se izražavate, dobro vas prate i imate timsku podršku. U porodičnom krugu, postoje neka pitanja koja ne bi trebalo da zanemarujete.

ŠKORPIJA

Vaše profesionalne obaveze će biti važne, ali danas ćete moći da se sa njima uspešno suočite. Na kraju dana, treba da pomirite posao i zabavu, ali to se neće dobro završiti. Čuvajte se konflikata, sklanjajte se iz bilo kakve tenzične situacije.

STRELAC

U profesionalnim stvarima dan će biti pomalo komplikovan, ali ako uspete da održite ravnotežu, moći ćete da ga završite zadovoljni što ste rešili svoje probleme. Budite iskreni sa svojim partnerom ako želite da izbegnete nesporazume. Budite oprezni kad koristite svoje kreditne kartice.

JARAC

Vaša izuzetna sposobnost percepcije će vam omogućiti da uživate u privilegovanoj situaciji u poslovnom okruženju. Ako provedete neko vreme u učenju, to će vam se više nego isplatiti. Podsticanje komunikacije sa ljudima sa kojima ste bliski pomoći će vam da bolje razumete jedni druge.

foto: Michael Rosskothen / Panthermedia / Profimedia

VODOLIJA

Danas vas možda previše opterećuje odgovornost na poslu i morate potražiti ventil kojim će sebi malo olakšati. Pazite samo da to ne bude šoping, jer je prevelika potrošnja u ovom trenutku nepovoljna. U odnosima s prijateljima pokažite da umete da opravdate greške drugih. U odnosu s partnerom, srećni ste i opušteni.

RIBE

Poslovi dobro napreduju, pazite da se ne uspavate na lovorikama. U odnosima s prijateljem, iskrenost će biti vaš najbolji saveznik. U porodičnim pitanjima, nemojte da se preterano zaštitnički postavljate.

Bonus video:

(Espreso/Lepa i srećna/prenela:B.S.)