Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

niko nije očekivao

Janjuš otkrio da njegov rođeni brat Boris ima tumor: Evo kakva je situacija

Objavom zabrinuo sve

Objavljeno: 18.09.2024. 16:42h > 16:44h

Bivši rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš otkrio je da je njegovom bratu Borisu Janjuševiću pronađen tumor.

On je, naime, na svom storiju otkrio da je započeo novi život i da ga rijalitii dešavanja u istom oko bivše Aneli, ne interesuju. Imao je i posebnu molbu za sve fanove.

- Apsolutno me ne zanimaju nikakva dešavanja koja se dešavaju u rijalitiju, kao što možete videti povukao sam se iz svega toga i krećem novim životom.. Pa bih vas zamolio da mi ne šaljete nikakve snimke ni bilo šta vezano za to..

Objavom zabrinuo svefoto: Printscreen/ Instagram/ mali_janjus

On je zatim oktrio da je danas dobio vest koja mu je dala volju za daljim životom, a to je da je tumor koji je pronađen njegovom bratu Borisu - benigni.

- Nisam učesnik i ne verujem da ću više i biti, s' toga Vas molim, poštedite me... Jedna lepa vest koja mi je danas dala volju da krenem drugim životom, je da su rezultati mog brata Borisa dobri i da je beningni tumor i da ce biti dobro... - napisao je on.

Podsetimo, rijaliti zvezda Marko Janjušević Janjuš nije deo "Elite 8", iako su mnogi predviđali da će ponovo ući i 10 meseci živeti pred kamerama.

Janjuš je rešio da pauzira rijaliti karijeru i da više vremena provodi sa ćerkom Krunom, a posvetio i se i privatnom biznisu.

Bonus video:

(Espreos/ Telegaf/ Prenela:M.S)