Jelena Karleuša, Foto: Happy tv printscreen

obratila mu se

Presedan u emisiji: Jelena Karleuša se direktno obratila Saši Popoviću , a tek kako je potkačila Cecu

Ona je prva koja mu je javno ponudila pomoć, a onda

Objavljeno: 18.09.2024. 14:31h

Sveže razvedena Jelena Karleuša u emisiji na Prvoj napravila je presedan usred intervjua kako bi se obratila jednom čoveku.

U pitanju je direktor "Granda" Saša Popović oko čijeg zdravstvenog stanja se poslednjih dana stvorio veo misterije.

Ona je prva koja mu je javno ponudila pomoć, a sada se prisetila njegove, kako kaže, najveće greške.

Saša popović na štakamafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Naime, ona je progovorila o tome kako se tim Svetlane Cece Ražnatović poslužio njenom idejom da napravi svoj tok-šou, koju je imala u planu da realizuje kada se povukla iz žirija "Zvezda Granda", pa se osvrnula i na to što je Popović doveo Cecu na njeno mesto i u muzičkom takmičenju.

- Ceca je bila lepa žena, nekako je izgublila ono što je pre imala - Jelena je prokomentarisala čak i izgled koleginice sa kojom je dugi niz godina u sukobu, pa se vratila na njenu emisiju u kojoj je nedavno ugostila njenu drugaricu Milicu Pavlović:

Ceca sa Šejlom Zonjićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Došla bih joj u emisiju da joj dam energije i malo na gledanosti, pošto je statistička greška, volela bih... I negde... Ta njena ekipa je čula tu ideju da ja imam svoju emisiju i šou i izabrali su osobu sa tri padeža i neharizmatičnu za to, kao i Saša Popović posle mene u "Zvezdama Granda". To se pokazalo kao greška.

Nakon ovih reči Jelena se obratila voditeljki Irini Vukotić, tvrdeći da bi na taj način oterala sve voditelje u penziju.

- Tebe neću, ti si mi simpatična, ali sve druge ću oterati u penziju. Ja da sam muško ja bih bila, na primer, sa tobom. Ja volim plavuše - zaključila je Karleuša kroz osmeh.

(Espreso/republika/prenela PV)