Marija Kulić, Foto: Printscreen

prijavila ga

DOSTA JOJ JE! Marija Kulić podnela krivičnu prijavu protiv ovog čoveka!

Marija je besna je zbog ćerkine trudnoće, pa se sinoć oglasila na Instagramu i otkrila da neće učestvovati u odgajanju njihovog deteta.

Objavljeno: 18.09.2024. 13:30h

Marija Kulić skroz je van sebe zbog ćerkine trudnoće, a ovaj put otišla je i korak dalje.

Ona je podnela krivičnu prijavu protiv oca Miljaninog deteta, Lazara Čolića Zole.

Marija podnela krivičnu prijavufoto: printscreen/instagram/marijakulić_mtaz

- Da, raspitala sam se ja već svugde. Koristeći psihički nestabilnu osobu i praviti joj dete jeste krivično delo. Sve mere sam preduzela i njemu već u četvrtak ide krivična prijava sa timom advokata iz Beograda, napisala je Marija.

"Ja sa tom trudnoćom nemam nikakve veze"

FOTO: Printscreen/Youtube/Zadruga Official
FOTO: Printscreen/youtube/Zadruga
FOTO: RTV Pink printscreen
FOTO: Printscren/youtube/Zadruga Official
FOTO: Instagram printscreen/samorealno6

Inače, Miljana Kulić je pred kamerama rijaliti programa "Elita" saznala da je u drugom stanju sa Lazarom Čolićem Zolom, koji je podržao njenu trudnoću, te je Miljana istkakla da ovog puta neće prekinuti trudnoću.

S druge strane, njena majka Marija besna je zbog ćerkine trudnoće, pa se sinoć oglasila na Instagramu i otkrila da neće učestvovati u odgajanju njihovog deteta.

- Kako meni neko da se sveti, neću ja da rađam niti da ga čuvam. Ja sa tom trudnoćom nemam nikakve veze. Očuvala sam tri ćerke, unuka, a druge koje rađaju neka čuvaju. Ja više zdravstveno nisam u mogućnosti. Tri operacije, 30 zračenja i tri hemioterapije i to bi bilo to od mene. Nemam nikakve veze ni sa trudnoćom ni sa detetom - napisala je Marija, koja je istakla od samog početka da ne podržava ćerku da rodi dete.

Jednog Marijinog pratioca je zabrinulo da će briga o detetu koje će se roditi, pasti na njena leđa.

- Neće vala ovaj put. Pa ovo li dozvolim da padne na moja leđa, ona bi do godine ponovo. Ne vala više. Sami neka rađaju i čuvaju kako znaju. Mene ne zanima. Ako ne mogu, postoje socijalne službe. Zamislite Miljanu i Zolu kako čuvaju dete, a pritom Bog neka je u pomoći šta se sve rađa od psihičkih lekova koje je pila u prvih mesec dana - napisala je Kulićka.

(Espreso/blic/prenela PV)