Novak Đoković skinuo majicu, Foto: Printscreen/X/@BastienFachan

opalaa

Novak se skinuo, a kamere snimile pokret jezikom poznate Srpkinje! Isplivao vreli snimak, ovome nije mogla da odoli

Činjenica je da se većina vrlo dobro zabavila, uključujući i Đokovića i Grigora Dimitrova

Objavljeno: 18.09.2024. 10:03h > 10:12h

Novak Đoković i Grigor Dimitrov odigrali su egzibicioni meč u Sofiji, ali njihove bravure na terenu poptuno su ostale u senci nakon što su dvojica tenisera samouvereno izvela striptiz na terenu. Žene su bile oduševljene prizorom golog torzoa zgodnih sportista, ali su kamere u jednom trenutku uhvatile reakciju jedne vrlo poznate i popularne Srpkinje - i mnoge su pomislile: "Da, Marijana, tako smo sve reagovale".

Marijana Veljović poznata je u Srbiji od kada je i tenis u Srbiji postao jedan od najpopularnijih sportova - prvenstveno zahvaljujući Novaku Đokoviću, Ani Ivanović i Jeleni Janković. Njihove karijere su u sličnom trenutku pre nekih 18 godina poptuno 'eksplodirale' i belom sportu donele brojne balkanske fanove. A onda - sve smo počeli da primećujemo što je u vezi sa turnirima, trofejima, terenima, pa smo tako upoznali i nju - prelepu Marijanu, koja je u svetu glavnih sudija na teniskim mečevima jedna od najpriznatijih i najuticajnijih, svakako i najlepših.

I upravo se o njenoj reakciji tokom iznenadnog skidanja odeće Novaka i Dimitrova sada priča. Možda je lepa Kragujevčanka mislila da je kadar reditelja prenosa bio na do pasa golim teniserima, ali prevarila se, pa su u etar otišli njeni pokreti jezikom i usnama i svima je bilo jasno - sudiji se prizor baš, baš dopao.

"Gospođica Veljović je heroj"

"Gospođica Veljović je heroj, ja ne znam kako bih se suzdržala na toj stolici", "Ah, Marijana, vidim šta misliš i veruj mi da smo mnoge isto pomislile", "Deluje kao da je jedva čekala", pisali su redom ljudi ispod video snimka, koji je postao vrlo popularan na društvenim mrežama.

Drugi su pisali da deluje kao da joj je izuzetno neprijatno zbog 'egzibicije' tenisera, dok su treći smatrali da nije trebalo da im dozvoli takvo ponašanje i da je, koliko god bio posredi neobavezan meč namenjen prvenstveno zabavi, "takvo ponašanje velikih sportista, od kojih je jedan najveći od svih, apsolutno neprimereno i degutantno".

Kako god ko to komentarisao, činjenica je da se većina vrlo dobro zabavila, uključujući i Đokovića i Grigora Dimitrova, kojima, kao i svim njihovim kolegama, povremeno treba izduvni ventil, jer je teniska sezona vrlo duga, izazovna, naporna i stresna, a zbog konstantnih treninga, mečeva i vođenja računa o ishrani nemaju mnogo izbora za opuštanje. Takođe - imali su šta i da pokažu, naša Marijana da vidi, i kao 'koordinator' događaja pusti da sve ode svojim tokom.

Marijana u top 3 najboljih teniskih sudija na svetu

Šarmantna Kragujevčanka u je za domaće medije u više navrata istakla i da je navikla da bude u pokretu, ali da je joj je rodni grad oaza mira, te da joj je i Beograd u srcu.

"Moj život je interesantan, ponekad je previše putovanja i previše pakovanja, pola godine sam van zemlje, pola godine u zemlji. Prija mi da budem kod kuće", rekla je svojevremeno u gostujući u juatrnjem programu.

Marijana je završila i Ekonomski fakultet, a tenisom se bavi od jedanaeste godine. Na nagovor jednog prijatelja upisala je školu za sudije 2007, gde je pokazala zavidno umeće, koje ju je kasnije odvelo na najveće terene najšprestižnijih turnira i zavidnog renomea u svom zanimanju.

Pogledajte i kako se Novak ludo proveo u noćnom klubu.

Bonus video:

(Espreso/BlicŽena/Viktor Veličković/Prenela: N.J)