Željko Obradović, Foto: Starsport

grobari će ga obožavati

Više nema dileme: Stigao je igrač po Obradovićevom ukusu

Od njega se mnogo očekuje

Objavljeno: 17.09.2024. 22:19h > 22:34h

Mariju Nakiću je Partizan u krvi, a to se moglo videti već posle nekoliko pripremnih mečeva u crno-belom dresu.

Tokom zagrevanja peva navijačke pesme i spreman je za sve zahteve Željka Obradovića.

Partizan je za vikend igrao prijateljske utakmice u Hali 3 Beogradskog sajma uz ogromnu podršku Grobara.

- Bilo je predivno, odličan ambijent. Hvala navijačima za to. Baš smo o tome razgovarali već posle prve utakmice u svlačionici, kako je za prijateljsku utakmicu atmosfera bila neverovatna. Jedva čekamo da krene sezone, da uđemo u Arenu.

Mario Nakićfoto: Starsport

- I dalje imam te momente kada zastanem i sebi kažem: ’Au, u Partizanu sam.’ Pa i sad, kad sam pred utakmicu video svoj dres, isto sam se naježio. Sve to budi neke lepe emocije. Sve ovo su dosta lepi trenuci za mene. Stvarno sam presrećan. Naježio sam se čim sam ušao u dvoranu. Tokom zagrevanja pevam pesme u sebi. Stvarno nerealan osećaj - rekao je Mario Nakić za Meridian Sport i nastavio u istom tonu:

- Sve ide okej, sada sam u evroligaškoj ekipi, kod najboljeg trenera. Sve ide kako treba, na meni je i dalje da radim da se dokazujem i da iskoritim sve ovo što imam u Partizanu na najbolji mogući način. Nije tu bilo mnogo diskusije, već sam o tome i pričao. Kada se pojavila ta šansa, to da me želi Partizan, odmah sam rekao da pristajem. Samo da mi kažu da potpišem i to je to. Nisam uopšte razmišljao ni sekund. To je nešto što sam želeo ceo život. Stvarno sam presrećan ovde.

Spreman je na odricanje zarad uspeha ekipe, a to je kvalitet koji Obradović najviše ceni.

Mario Nakićfoto: Starsport

- Vidim sebe da na svim utakmicama dajem borbenost i energiju sa klupe. Da se bacam za svaku loptu, da pomažem ekipi u bilo kom segmentu igre. Da li to bilo minut ili više, stvarno ću da dam maksimum, sve od sebe. To je nešto što i navijači mogu da očekuju od mene.

Ivo Nakić je imao priliku da igra u Partizanu gde mu je trener bio Željko Obradović, a koji savet je dao sinu?

- Da je najbitnija koncentracija, borba, želja. Da navijači vide da se boriš. Jer, publika ovde dobro poznaje košarku, dobro se razume u ovaj naš sport. I kada je dobro, ali i kada krene loše, najbitnija je borba. Da se nikada ne odustaje - zaključio je Mario Nakić.

Bonus video:

(Espreso sport/Meridian sport)