Sergej Trifunović, Foto: Marija Mladjen/ATAImages

uhapšen glumac

Oglasila se hrvatska policija o hapšenju Sergeja Trifunovića!

Sergej Trifunović u septembru prošle godine je uhapšen u Splitu, nakon što su se građani žalili na način na koji šeta psa.

Objavljeno: 17.09.2024. 11:59h > 12:08h

Hrvatska policija je izdala zvanično saopštenje o slučaju našeg glumca.

- Utvrđeno je da postoji osnovana sumnja da je muškarac počinio prekršaje iz člana 5. i 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, zbog čega je danas priveden u službene prostorije. Na društvenoj mreži Instagram, 10. septembra 2023. godine, muškarac je objavio tekst neprimerenog sadržaja, kojim je i grubo omalovažavao policiju i policajce, navodeći da su splitski policajci iznudili preko hiljadu eura - stoji u saopštenju splitsko-dalmatinske policije.

Inače, glumac Sergej Trifunović u septembru prošle godine je uhapšen u Splitu, nakon što su se građani žalili na način na koji šeta psa.

FOTO: Nebojša Mandić, © ATA Images, BETAPHOTO HINA Admir BULJUBASIC01 Beta
FOTO: Marija Mladjen/ATAImages
FOTO: Instagram printscreen/whistler_dick
FOTO: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
FOTO: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Kako su naveli hrvatski mediji, Trifunović je po dolasku policije navodno počeo da vređa i omalovažava službenike, zbog čega je priveden u stanicu. Na kraju je za samo dva dana platio čak nekoliko kazni, a godinu dana mu je zabranjen ulazak u zemlje EU.

Glumac Sergej Trifunović gostovao je u emisiji "Zavidavanje" koju vodi hrvatski voditelj Lado Tomičić i ispričao svoju stranu priče, odnosno svoje viđenje događaja u Splitu, kada je završio u policiji jer je šetao psa bez povoca.

(Espreso/blic/prenela PV)