Dmitrij Medvedev, Foto: Artem Priakhin / Zuma Press / Profimedia

BESAN KAO RIS

Medvedev dao obećanje od kog se diže kosa na glavi: Pola sveta u sekundi pretrnulo - ma da li je ovo moguće?

Bivši ruski predsednik je istakao da je potrebno da se upotrebi poznato neprijateljsko oružje – stvaranje otvorene javne baze podataka neprijatelja Rusije, navodeći njihove lične podatke i "to u prilično praktične svrhe"

Objavljeno: 17.09.2024. 11:37h

Čak i sada, Zapad ni na koji način ne ograničava Kijev da udari "duboko u Rusiju" koristeći potencijal NATO-a. Pozivi na ubijanje ruskih građana ne bi trebalo da ostanu nekažnjeni, a Moskva treba da se pažljivo pripremi da ih odbije, naveo je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

On je istakao da je potrebno da se upotrebi poznato neprijateljsko oružje – stvaranje otvorene javne baze podataka neprijatelja Rusije, navodeći njihove lične podatke i "to u prilično praktične svrhe".

"U poslednje vreme svaka vrsta podlog ološa poput raznih Džonsona, Borelja i drugih rusofobičnih zlih duhova aktivno poziva na udare duboko u Rusiju koristeći potencijal NATO-a. Kazna ruskih neprijatelja biće neizbežna – kao što se desilo u sovjetskim vremenima sa ukrajinskim nacionalistom Stepanom Banderom, kojeg su ubile sovjetske specijalne službe", napisao je Medvedev na Telegramu.

Kako je dodao, takve operacije osvete su pažljivo planirane i ne uspevaju uvek, ali da se njima treba baviti u ime vrhovne pravde i u znak sećanja na nevine žrtve.

Dmitrij Medvedevfoto: Pavel Bednyakov / Sputnik / Profimedia

On je ukazao da je najvažnije da neprijatelji Rusije "znaju da će doći po njih".

"Nije toliko važno kada će doći do obračuna. Ono što je bitno je njegova neizbežnost, da svako stvorenje, bez obzira na naciju, veru, državljanstvo i položaj, koje je počinilo zločin nad našom državom i našim narodom, ili bilo koji odbačeni ološ, koji govori: 'Ubijajte civile u Kursku!', zna da će doći po njih", zaključio je Medvedev.

Bonus video:

(Espreso/ RT Balkan/ Prenela: T.M.)