Dan Bilzerian, Foto: Printscreen/Instagram/danbilzerian

šok

Da li je moguće da se na ovo usudio Kralj Orgija? Poznat po bludu i nemoralu sa golim devojka, sad želi i ovo

Ova prostrana nekretnina, koja se nalazi u luksuznom naselju Spring Valley, lako se može nazvati "igralištem za odrasle"

Objavljeno: 17.09.2024. 11:32h

Kralj orgija Dan Bilzerian, spreman je da se oprosti od "Grada greha" - Las Vegasa.

Ova prostrana nekretnina, koja se nalazi u luksuznom naselju Spring Valley, lako se može nazvati "igralištem za odrasle". Sastoji se od sedam spavaćih soba, 14 kupatila i garaže dovoljno velike za parkiranje 16 automobila.

I to je samo početak. Postoje i druge impresivne pogodnosti - privatna stena za penjanje, hokejaško klizalište, teretana za gimnastiku ili džiu-džicu, privatna bioskopska sala i mnogi drugi sadržaji.

"U mojih 25 godina u nekretninama, nikada nisam video ništa slično. Cena izgradnje je bila preko 20 miliona u vreme kada su je izgradili", rekao je agent za nekretnine Frenk Napoli za TMZ.

FOTO: Printskrin/Instagram/danbilzerian
FOTO: Printscreen/Instagram/danbilzerian
FOTO: Printscreen/Instagram/danbilzerian
FOTO: Printscreen/Instagram/danbilzerian

"Od kada je Dan kupio ovu nekretninu, uložio je milione da bi je učinio još boljom. Kvalitet gradnje i završne obrade je najbolji koji sam ikada video, a uvozio je materijale iz celog sveta", dodao je Napoli.

Ali sada je Bilzerijan odlučio da se oprosti od svoje impresivne vile i pronađe novu razvratnu sreću u nekretninama na Baliju i Dubaiju. Naime, on želi da otvori sopstvenu prodavnicu svog brenda Ignite, koja sve - od nikotinskih cigareta do alkohola - prodaje u inostranstvu.

Ko god da kupi ovu vilu u Vegasu mora biti spreman da izdvoji ozbiljnu svotu novca i da se nosi sa ogromnim komunalnim uslugama.

Podsećamo, ovaj milioner je veliku slavu stekao 2013. godine, kada je na televiziji prikazana scena iz kazina u Las Vegasu, gde je bio za stolom okružen desetinama lepotica. Njegov Instagram je pun fotografija zgodnih polugolih devojaka. Javnosti je poznat i po svojim "golišnim žurkama" na kojima orgija sa manekenkama.

Poznato je i da je u nekim situacijama bio navodno nasilan prema njima, što je on više puta opravdavao.

(Espreso/b92/Jutarnji.hr/prenela PV)