Sveštenik koji je optužen da je uništio transfer Nikole Mirotića u Partizan, Foto: EPA Quique Garcia EPA, Starsport©

progovorio

Sveštenik koji je optužen da je uništio transfer Nikole Mirotića u Partizan! Istina ugledala svetlost dana!

Sve je otkriveno

Objavljeno: 17.09.2024. 11:27h

KK Partizan i Nikola Mirotić su u leto 2023. godine imali pruženu ruku i usmeni dogovor oko saradnje, međutim, sve se ubrzo izjalovilo i Mirotić je umesto u Beograd, otišao u Milano.

Razne terorije kruže i dan danas... Od tzv. i navodnih pretnji, pa do sveštenika Predraga Popovića kome se spočitavalo da je bio odgovoran za ne dolazak Mirotića u Partizan.

FOTO: Starsport©
FOTO: Ivan Mancini / imago sportfotodienst / Profimedia
FOTO: Starsport©
FOTO: Savino Paolella/IPA Sport/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: Xavi Urgeles / Zuma Press / Profimedia
FOTO: Urbanandsport/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: EPA/TOMS KALNINS

Njemu se "prikačilo" da je nagovorio španskog reprezentativca da na kraju ne dođe među crno-bele, međutim, istina je drugačija - tvrdi sam sveštenik.

Upravo je ovaj sveštenik u svojoj Jutjub emisiji "Veče sa ocem Predragom" otkrio da to nema veze sa istinom, preneo je svojevremeno "Informer". Gost mu je bio Aleksa Avramović, tada još uvek član Partizana, a od letos i novi as CSKA iz Moskve:

Otac Predrag Popovićfoto: Printscreen/Youtube/Oтац Предраг Поповић

- Mirotić je moj dobar prijatelj. Jako ga volim, bio sam gost kod njega u Barseloni. To naše prijateljstvo je zloupotrebljeno na najgori mogući način. Neko je plasirao laž da sam ja, patrijarh Porfirije prevashodno, pa onda i ja, da sam ga nagovorio da ne pređe u Partizan. Ti si igrač, ti znaš da to tako ne funkcioniše. Sfera između tebe i duhovnika ne prelazi granicu, ne bi to duhovnik ni uradio, niti bi mu ti dozvolio - ispričao je otac Predrag Popović.

Bonus video:

(Espreso sport)