Republički geodetski zavod, Foto: Promo

sasomange

RGZ unapređuje usluge: Brži i transparentniji pristup informacijama o nekretninama za građane i agencije

Republički geodetski zavod unapređuje usluge radi bržeg, transparentnijeg i efikasnijeg pristupa informacijama o nekretninama. Digitalizacija, nova usluga procene cene i borba protiv korupcije donose koristi građanima i agencijama, uključujući Agenciju Nekretnine Obradović.

Objavljeno: 17.09.2024. 10:03h

Republički geodetski zavod (RGZ) nastavlja da unapređuje svoje usluge kako bi građanima, kao i poslovnim partnerima, omogućio brži, transparentniji i efikasniji pristup informacijama o nepokretnostima. Ove inovacije donose brojne koristi, ne samo građanima, već i agencijama za nekretnine, kao što je Agencija Nekretnine Obradović, koja kroz RGZ-ove servise pruža vrhunske usluge svojim klijentima.

Izveštaj o tržištu nekretnina za avgust 2024.

U avgustu 2024. godine, putem e-šaltera, dostavljeno je 13.276 kupoprodajnih ugovora, što predstavlja rast od 8% u odnosu na prethodni mesec i 3% u poređenju sa istim periodom prošle godine. Ovi rezultati pokazuju uspeh digitalizacije u ubrzavanju procesa, što RGZ svrstava među najbrže servise u Evropi. Agencije za nekretnine, poput Agencije Nekretnine Obradović, imaju velike koristi od ovih poboljšanja, jer mogu brže i efikasnije obavljati transakcije i pružati sigurnije usluge svojim klijentima.

Nova usluga procene cene stanova i garaža

RGZ je uveo novu uslugu procene cene stanova i garaža, koja omogućava agencijama, uključujući i članice Klastera nekretnina, da pruže preciznije i pouzdanije informacije svojim klijentima. Ova usluga doprinosi boljoj transparentnosti na tržištu nekretnina i pomaže potencijalnim prodavcima i kupcima da donesu informisane odluke.

Agencija Nekretnine Obradović, kao član Klastera nekretnina, koristi ovu uslugu kako bi pružila tačne procene vrednosti nekretnina. Dovoljno je da nas pozovete, i dobićete procenu cene vašeg stana u roku od nekoliko minuta! Ukoliko planirate prodaju svog stana ili garaže, možete se obratiti našoj agenciji kako bismo vam pomogli da odredite tačnu vrednost vaše nepokretnosti i postigli najbolji rezultat na tržištu.

Pogledaj stanove agencije Nekretnine Obradović u Beogradu do 150.000 € OVDE.

Kampanja „Otvorena vrata katastra“

U okviru kampanje „OTVORENA VRATA KATASTRA“ , RGZ je omogućio građanima i agencijama direktan kontakt sa načelnicima i rukovodiocima katastarskih službi širom Srbije. Agencije članice Klastera nekretnina, poput Agencije Nekretnine Obradovic, sada mogu, kao i svi ostali građani, brže i efikasnije rešavati sve nedoumice vezane za prava vlasništva i promet nepokretnosti. Ova inicijativa je posebno korisna za klijente koji preferiraju direktan kontakt, jer omogućava transparentniju i bržu komunikaciju sa nadležnima.

Borba protiv mita i korupcije

RGZ je uveo međunarodni ISO 37001 standard za borbu protiv mita i korupcije, čime je značajno unapređena transparentnost u poslovanju sa nepokretnostima. Agencija Nekretnine Obradovic, kao član Klastera nekretnina, podržava ovaj standard, jer doprinosi većoj pravnoj sigurnosti za sve klijente. Povećani nivo transparentnosti i borba protiv nezakonitih praksi osiguravaju da su naši klijenti zaštićeni u svakom koraku procesa kupoprodaje.

Kao lider u inovacijama i digitalizaciji, RGZ omogućava agencijama za nekretnine, članicama Klastera nekretnina, da efikasnije upravljaju procesima, pružajući brže i sigurnije usluge klijentima. Ovaj napredak, uključujući novu uslugu procene cene stanova i garaža, donosi koristi svim stranama uključenim u tržište nekretnina, čineći RGZ pouzdanim partnerom u svakodnevnom radu.

Pogledajte najnoviju ponudu stanova u Septembru OVDE.

Bonus video:

(Espreso/Sasomange/Prenela: N.J)