Novak Đoković, Foto: EPA/CJ GUNTHER

O ČEMU SE OVDE RADI?

Šokantno: Đokoviću nisu dali da vidi ženu i decu, nije bilo bezbedno!

Sve je izneo u javnost

Objavljeno: 16.09.2024. 22:38h > 22:40h

Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković se tokom gostovanja kod Ivana Ivanovića podsetio australijske golgote koju je prošao u januaru 2022. godine.

Srbina su zatvorili kao najvećeg kriminalca, a potom deportovali zbog političkih previranja u toj zemlji.

Uz sve je stajalo suludo objašnjenje da je "pretnja po javno zdravlje" tokom pandemije koronavirusa jer nije bio vakcinisan.

Novak je otkrio nepoznate detalje povratka u Srbiju, nakon što je proteran iz Australije gde se vratio godinu dana kasnije i osvojio 10. Grend slem titulu.

- Jedno 3-4 medija su bili u biznis klasi gde sam ja sedeo, pa su oni mene snimali sve dok sam ja putovao. Ja čitam knjigu, gledam film, oni me snimaju, idem do wc-a, oni me snimaju - rekao je Novak i nastavio:

- Meni je porodica u tom trenutku bila u Španiji i trebalo je da idem u Španiju. Međutim, oni su mi promenili da idem za Srbiju. Zašto su mi promenili? Zato što su mi rekli da meni Španci kada dođem tamo spremaju neprijatno iznenađenje i da moram da idem u Srbiju gde ću biti bezbedan - otkrio je Đoković i dodao da posle toga nije imao nikakvih problema i da je bezbedno stigao kući.

Bonus video:

(Espreso sport)