Foto: J. M. S./ATAImages

HIT NA INTERNETU

"Severina se dopisivala sa oženjenim čovekom" Šok tvrdnje zatresle Srbe: Došla u emisiju i uživo ogolila Hrvaticu

Bez dlake na jeziku

Objavljeno: 17.09.2024. 07:00h

U emisiji "Puls Srbije," Jelena Karleuša je pokazala zašto je jedna od najglasnijih javnih ličnosti kada je u pitanju odbrana Srbije i njenog naroda. Njena otvorena i jasna poruka Severini Vučković, pevačici koja je godinama pokazivala neprijateljstvo prema Srbiji, nije ostavila prostora za sumnju.

Karleuša je osudila Severinino ponašanje, tvrdeći da je sama sebi zatvorila vrata u zemlji koja joj je pružila šansu za karijeru.

- Ne mislim da je Severini zvanično zabranjen ulaz u Srbiju, ali ona je sama sebi zatvorila ta vrata. Ne možeš vređati jedan narod, prozivati ga na svaki način, a onda očekivati da te dočeka raširenih ruku. Beograd je epicentar Balkana, ovde se prave velike karijere, i nema mesta za one koji nemaju poštovanja prema Srbiji. Ništa nikad neće biti ispred moje zemlje - rekla je Karleuša sa ponosom u glasu.

Ona je još jednom potvrdila koliko joj je važno da brani čast Srbije i srpskog naroda, koji su više puta bili na meti Severininih izjava i stavova.

FOTO: Tamara Trajković
FOTO: Tamara Trajković
FOTO: Tamara Trajković
FOTO: Tamara Trajković
FOTO: Tamara Trajković
FOTO: Damir Dervišagić

- Uvek ću voleti sve narode, ali Srbiju ću braniti po svaku cenu. Niko ne može da dolazi ovde, zarađuje u ovoj zemlji i usput je ponižava. To ne prolazi kod mene - izjavila je pevačica, očigledno uzbuđena zbog svega što se godinama događa.

Karleuša se dotakla i lične prepiske koju joj je Severina poslala, pokušavajući da je povredi na privatnom planu. Ali Jelena, kao prava lavica, nije se dala slomiti.

- Još jedna stvar u vezi Severine, misleći da će da me povredi, kada sam joj se obratila da ostavi moj narod i zemlju na miru, poslala mi je prepisku sa mojim sada bivšim mužem. Nije znala da sam mnogo takvih dopisivanja ja dobila i da me ništa to nije iznenadilo. Tu se malo Severina zeznula, ali i to mnogo govori o njoj koja se dopisivala sa oženjenim čovekom.

Bonus video:

(Espreso / Kurir / Prenela:M.S.)