Ernesto, Foto: Printscreen/Tik-Tok/yahorasonsoles

OVO NEMA NIGDE!

Mladenci plaćaju 500 evra ovom čoveku da radi bizarnu stvar na njihovom venčanju: Samo se pojavi i počne da...

Sredovečni Španac, po imenu Ernesto, tvrdi da je osmislio genijalan način da zaradi novac

Objavljeno: 16.09.2024. 21:15h

On je objavio snimak na TikTok, koju je izazvao veliku pažnju i nevericu korisnika, a u kojem detaljno objašnjava svoju ideju.

Naime, Ernesto tvrdi da je za 500 evra spreman da se predstavi kao “mladin ili mladoženjin ljubavnik” i tako otkaže svadbu, odnosno spreči “neželjeni brak”.

On je postao tema broj jedan u svom gradu, a poručuje da se obraća ljudima koji iščekuju svadbu kao “najgoru noćnu moru”, umesto kao najsrećniji dan u životu.

Za osnovnu naknadu od 500 evra predstaviće se kao “ljubav mladinog ili mladoženjinog života”, moliti da prekinu venčanje i pobegnu s njim.

“Ako sumnjate u brak ili partnera, ne želite da se venčate, a ne umete da kažete ne, ne brinite. Otkazaću venčanje umesto vas”, poručuje Ernesto.

On dodaje da mu je potrebno vreme, mesto i datum kada je svadba ugovorena, a za ostalo će se sam postarati, prenosi Oddity Central.

Ernesto je čitavu priču pokrenuo kao šalu, ali je navodno bio preplavljen zahtevima zainteresovanih ljudi. Tvrdi da naplaćuje 500 evra, što ne uključuje putne troškove i doplatu za “neočekivane incidente”.

Recimo, ukoliko ga neko ošamari ili udari, tražiće još para. Svaki šamar košta 50 evra!

“Pokušavam da se sklonim, ali sam svestan da kada me udare, budem više plaćen. Dakle, ako mogu da idem sporije, idem sporije. Tako zarađujem novac”, objasnio je.

Čovek tvrdi da mu biznis cveta i da je “rasprodat do 2. novembra”.

Bonus video:

(Espreso/telegraf/T.M.)