Milica Pavlović, Foto: Printscreen/Youtube/Nikad nije kasno

pogledajte

"Imam 32 kopče, nosila sam metalnu šinu" Milica Pavlović progovorila o nesreći koja joj se desila, prošla pakao

Nesreća je ostavila trajne posledice na pevačicu

Objavljeno: 12.09.2024. 12:18h

Pevačica Milica Pavlović otvorila je dušu i progovorila o traumi koju je zadobila prilikom saobraćajke.

Milica je, naime, otkrila da je nesreću doživela u Švajcarskoj, pre nego što je postala poznata kroz muzičko takmičenje "Zvezde Granda".

- Imam 32 kopče. Saobraćajnu nesreću sam imala u Švajcarskoj, pre takmičenja. Nosila sam metalnu šinu za vreme takmičenja i čim sam snimila pesmu 'Tango', letnja turneja se završila, ja sam se vratila i opet operisala. To je bio ogroman problem - otkrila je Pavlovićeva.

foto: M.M./ATAImages

Nesreća je ostavila trajne posledice

Milica je priznala da danas ima poteškoća pri vožnji sa drugim ljudima.

- Od tada ne mogu sa svakim da se vozim, čak i kada me vozač vozi, nema spavanja, jer ja sve vreme sa njim 'vozim, kočim i dajem gas'. Možda dvoje, troje ljudi u mom okruženju voze tako da mogu da zaspim, inače šanse nema. Ja sam budna sve vreme, to je nešto jače od mene - priznala je ona u emisiji "Ceca show".

Podsetimo, Milica Pavlović, koja je devet godina bila deo produkcije "Granda", nedavno je podelila informacije o poslovnim uslovima koje je prolazila tokom svog angažmana.

foto: Mina Dishlenkovich

Prema njenim rečima, svi njeni hitovi i pesme snimljene pre albuma "Posesivna" ostali su u vlasništvu "Granda", što je rezultiralo gubitkom zarade i kontrole nad njenim prethodnim Jutjub kanalom.

Ona je takođe otkrila postojanje tzv. "plavih tezgi" - specijalnih nastupa gde izvođači pod ugovorom s "Grandom" mogu zadržati celokupan honorar, bez obaveze da dele prihod sa produkcijom.

- Kad imate taj ugovor, dobijete pravo od produkcije da ponekad prijavite "plavu svirku". To je svirka za koju kažete "Ova je moja" i "Grand" se tu odriče svog procenta i svega što mu sleduje po ugovoru. Nikada za devet godina nisam imala "plavu svirku". Nikada. Osećala bih se da izdajem i da ne poštujem ugovor. To je više bilo ovako od strane produkcije, oni su to dozvoljavali ponekad, na godišnjem nivou nekoliko puta. To su koristile skoro sve moje kolege, koliko ja znam, sve. Ja nisam nikad, jer bih se osećala da izdajem produkciju. I tad sam već bila školarac i nastavila sam da budem takva. Umetnik sam u duši. Može mi se da kad pristupam muzici i spotovima, da ja tu malo odletim u svoje neke dugine boje, ali kad su ove ozbiljne stvari u pitanju, volim da se to podvuče i da se sve zna. Vrlo sam poslovna - otkrila je Milica za K1.

Bonus video:

(Espreso/Blic/Prenosi A.M.)